<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:06 AM:, [' Z4 p; c: x- M

8 q2 s% o* T% F  ^' P& s" C* r. R" d我加多左佢分,阿雀扣返,又唔講比人知,而家人地嘈,佢話我
- R# ~* ~# m: A% t3 e
- \1 j- p  e6 R9 `9 Z; E
無意見 =.="
4 r2 f- m5 ~" h/ [. U一人少句先啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:09 PM:
; B% t' A/ ~) p8 o% y8 C+ q% P/ O3 I# m" G
??咩事??
( H; b/ B2 o9 n6 K0 V% e
知唔知"太凍"點解??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 23:07:
; T! w6 ?' d; y& p, O1 L0 p5 {. i% n- z' ^3 M
有關係咩 =.=]
2 p) {/ \1 z) S) b2 P估下
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:09 PM:/ i9 ]7 w! E7 B/ [2 j% ]/ j

5 \# P. Y! {% U9 a
7 ~) |* h3 @" F, s5 y/ n- j不行…中國人每天都要吃米,沒有米吃,會死人滴!
9 b3 H3 z% [  ^5 k1 v% V) C7 c冇米吃, 咪吃飯囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:
' S7 T2 X* Q4 F6 O2 S. v' j4 i1 c2 g/ J% F* z% r) S9 z2 w# i
唔夠我隻貓貓咁可愛
# p0 ?; E* P7 |% @$ Q
6 g) T! a8 b3 S3 q4 c3 m( Z. L你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 11:10 PM:
2 `- b! R1 f6 @- u3 }: t+ r6 U* F$ N2 J2 B5 G2 q3 w& G0 m
估下
; R7 j. e  U. K- Rget唔到個意境 =.="
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:10 PM:
2 `6 n  }1 K7 k3 p( i! E! U% F7 a9 n
. U6 `+ K( R* F: z. g: _$ x5 Q0 ~8 [9 S2 x. h
你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你
# L# V2 `! k5 I3 G  p+ ~唔係o麻 =.="
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:08 PM:
7 \6 v/ w2 h+ r& M& j# X; f; Y
5 o0 x: B; {  I0 o7 J4 b小米姐姐好可愛啊
! n8 L/ v0 c" d=.='''(冒冷汗)
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:% k  X$ s" R: Z) O# H& p3 m

3 l" e$ _8 E/ ]. L# V: d; Q2 n唔夠我隻貓貓咁可愛
5 Q9 {' K& w# u* ?8 ^6 f: v0 s7 i) }可惜我仲未有得玩簽名
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-25 23:09:
' t6 ^: E+ X3 p+ ]* z無意見 =.="
1 ~; z9 e: A9 r0 ]* h+ ~2 H$ E$ \7 W一人少句先啦
' C2 G- t! ^+ Y我冇野,不過都要佢面對返
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。