<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
.............................
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-25 02:26 PM:
.............................
..............................
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-3-25 02:23 PM:

都話明係最盡,
  點可以單出黎講呢
   係唔係敢話呀 Trista 姐~

[ Last edited by Triangel on 2007-3-25 at 02:24 PM ]
~~~~

~~~

有d 唔舒服﹐訓o下先~ 88~~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-25 02:33 PM:

~~~~

~~~

有d 唔舒服﹐訓o下先~ 88~~~~
睇完醫生唔食藥,
    硬係唔舒服
       ~Get Well Soon~
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 02:20 PM:

咁你對住最盡果個 , 可以幾盡???
去得最盡......梗係黑寡婦 (吾止殺,重要食埋)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 02:03 PM:

條女乜水
Originally posted by playbr2 at 2007-3-25 04:12 PM:

條女乜水
雞~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 13:54:

其實我無惡意 , 只係想知你可以玩到幾盡~~
甘仔,一個女人可以同自己個男人玩到好盡,仲可以玩到好癲添~
不過咁唔等於你有資格咁問,因為你唔係o個個男人~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-3-25 04:20 PM:

雞~~
你又知
Originally posted by BOYDWAN at 2007-3-25 04:34 PM:

甘仔,一個女人可以同自己個男人玩到好盡,仲可以玩到好癲添~ <------
不過咁唔等於你有資格咁問,因為你唔係o個個男人~ <------  
姐係你...............知道

[ Last edited by playbr2 on 2007-3-25 at 04:37 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。