<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-3-14 11:44 PM:

係呀~之後皮里斯就開始佢既一年一星行動,叫做''施丹,柏雲''政策~
點解既???
摺吧啦
訓~醒左睇歐聯~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-15 12:01 AM:
訓~醒左睇歐聯~
我都睇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-15 12:04 AM:

我都睇
睇下到時開唔開電腦~再同你chat~
byebye~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-15 12:04 AM:

睇下到時開唔開電腦~再同你chat~
摺吧啦
= =""""

【明報專訊】皇家馬德里(相關新聞 - 網站)前鋒朗拿度竟忽然成為「搶手貨」﹗盛傳法林明高副會長列迪正斟洽「大哨」返回祖家巴西比賽,更快將達成協議。同時國際米蘭(相關新聞 - 網站)的費高亦對朗拿度的「回歸」大表歡迎。

自從費蘭度馬田成為皇馬新會長後,朗拿度的轉會消息不絕於耳。據意大利的《米蘭體育報》報道,巴西球會法林明高副會長列迪已於日前加緊洽談,商討朗拿度加盟一事。他說﹕「朗拿度是世界級前鋒,絕不應(於皇馬)過得不愉快,他曾給我電話,我想我們很快便可達成協議。」此外,盛傳Nike亦有介入雙方的談判,據知該運動品牌可能會贊助朗拿度的工資和轉會費,使交易的可能大增。

然而西班牙《馬卡報》指國米一直希望羅致該射手,球隊中場費高更歡迎昔日皇馬隊友來投﹕「他是我的好友,我們至今仍保持聯絡,我已邀請他『過檔』,我相信他在這裏會找到快樂﹗」朗拿度曾於1997至2002年間效力國際米蘭。
摺吧啦
低能到極

西甲球隊皇家馬德里(相關新聞 - 網站)會長馬丁表示,將在兩三周內任命新教練。

皇馬自2003年至今更換了6名教練,現時的主帥是卡羅。
摺吧啦
快d選過第二個會長啦,好憎呢個馬田
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-15 08:43 AM:
快d選過第二個會長啦,好憎呢個馬田
ME TOO,
球員真係唔係大問題,只在於佢地管理
同埋,都唔知佢地點訓練d球員,
睇見卡斯辛奴同朗拿度,個肚咁大咁肥,
卡斯辛奴都可以講話黎再冇耐,但朗拿度係皇馬咁耐,
有訓練下做運動都唔會咁大個掛,
雖然呢排佢地踢得差,但始終係靠地成為最賺錢既球隊,
冇佢地,都冇咁多錢比佢洗,掉番轉d中,低班次球隊,唔係賣呢個
就賣個果,冇非都係想賺錢,遲d賣走晒d球星,皇馬冇錢,唔好怨自己~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。