<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
好嘢 !! 得閒入黎偷吓師先 ~~

支持 !!
Originally posted by lookityourself at 2005-4-17 10:53 PM:

但要學到咁爐火純青真係唔簡單......但要兜口兜面咁, 唔識do
細佬我hamsubboy有少少意見, 首先要睇你埋去之前, 佢有無注意過你........ 因為如果你好突然 (驀驀然) 走埋去, 就算係男人都驚la, 你可以的話, 試下靜心d望下佢,
1) 如果佢feel 到你望, 而且無d討厭你望既眼光, 你可以搵機會行埋去. 同佢say hello, 如果佢有reply, 你咪開始講下野............
2) 如果佢feel 唔到, 你咪試下起佢身邊行過, 睇下可唔可以引到佢注意..........

總之, 我認為如果驀驀然 走埋去寮佢, 除非你係edison 或者 吳彥祖, 否則死左90%
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
haha!! 原來我reply 左page 1!! 真係傻瓜!!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2005-12-7 02:55:
haha!! 原來我reply 左page 1!! 真係傻瓜!!
hahahahahaha~
hamsubboy兄少左上嚟,生疏左噃~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-7 10:05 PM:

hahahahahaha~
hamsubboy兄少左上嚟,生疏左噃~
Good to see you guys again
BOYDWAN兄, 恭喜你做左版主

[ Last edited by cyc1 on 2005-12-8 at 12:53 PM ]
Originally posted by cyc1 at 2005-12-8 12:37:

Good to see you guys again
BOYDWAN兄, 恭喜你做左版主

[ Last edited by cyc1 on 2005-12-8 at 12:53 PM ]
cyc1兄, 好耐無見, 你幾好嘛???
大家以後又可以喺度共聚一堂, 風花說月喇~~~
爸打記得小弟就夠lu, 版主唔版主都唔重要.............最緊要大家繼續happy~right?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-8 02:29 PM:

cyc1兄, 好耐無見, 你幾好...
I'm fine. 有冇好消息帶俾大家~~
台灣之行同Venu之旅後, 有冇精彩豔遇ar~
講D黎聽下......By the way, 你上次D料分享下!
hamsubboy兄and清揚兄, 你地幾好嘛?
哈哈... 講浦點講到變左溝女a&q, 不過我都覺得得益不淺, 講溝女, 我只有一個諗法, 就係男子們一定要團結起黎, 千其唔好爭女, 更加唔好因女打交(好似單新聞咁), 因為根據人口調查, 香港現時女性比男性明顯為多, 咁洗乜爭女呢? 男人更加唔需要搞到自己咁cheap, 等d女慢慢知道時代變左, 女多男少! 講浦點, 我有野請教BOYDWAN兄, 其實你講果d地方都係比校高檔少少, 我自己冇問題, 但我本身既朋友就令我覺得好唔爭氣, 成日問我落唔落cyber, 落唔落348, 問我一百次我一百次都係一個答案... 唔去! 有次去左老蘭果間suger, 我覺得d人都ok, 但佢地玩左好短時間就問我過唔過cyber, 我話唔去, 卒之得番我一個, 唯有番歸, 冇計, 呢d場有d人係唔岩就唔岩! 我想問, 一個人去浦其實得唔得既呢? 唔通好似電視劇咁自己一個人坐係吧枱戇居居咁扮借酒消愁等女埋黎? 仲有, 通常夜晚出去玩既衣著點樣會好d? 仲有一樣野, 就係private club有咩好介紹?

[ Last edited by 登四 on 2005-12-11 at 01:19 AM ]
...zzzZZZZ
Originally posted by 登四 at 2005-12-11 01:17:
哈哈... 講浦點講到變左溝女a&q, ...
登四兄,喺小弟立場嚟講,你嘅觀點極之正確~
老實講,男人一係就唔溝、要溝就應該溝d優質嘅,毋謂刻薄自己;平心而論唔係話cyber嗰d女唔得,不過如果係高質嘅女駛乜蒲cyber?去dragon-i 物仲好~(貪d人雜咩,你話係咪先? ) 所以如果經濟能力許可,去d高斑場玩好好多~
至於你話一支公怕唔怕"on 居".............就梗係唔會啦~  喺嗰d地方有一個人係你嘅親密戰友,佢個名叫--------------------"bar tender" !佢可以同你傾乜都得,又可以比到好多information你 (包括你睇中嘅target),所以佢係正宗"盲公竹"~
(所以呢,女可以慢慢揀、揀啱先溝,不過bar tender就要嗱嗱聲溝~去多幾次、傾多幾次,佢就會有好多料比你咖喇~佢地記憶力超强咖~)
(當然,以小弟經驗,溝鬼佬bar tender 好d.........因為易d交心~  )
至於衣着,casual wear ok咖喇,咪太標奇立異喎~
(page 1 有講咖,發掘吓吖~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2005-12-11 at 10:12 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。