<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-25 11:39 PM:
5 @' O2 ~, K$ Q. r$ A7 ~! O0 N  H9 ^5 R1 J) n( n
" N+ k' j6 A4 J  |
) b5 m. V! s7 @0 e( l! e$ z4 u
威仔要周圍飛,因佢是旅遊人呀
0 @0 ^3 I2 j( o
hi~~石仔咁夜先上黎既?
Originally posted by william303 at 2005-6-25 11:39 PM:
; m7 w/ R% g4 ^6 ?
3 d1 g$ O( z( `  C# W% w係!插唔到咀
; ]- e( S" X$ o9 j6 }; W9 w
; }2 m1 L) p0 X* v
0 r4 F8 c6 U2 q7 ]定係忙得濟呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 11:39 PM:
) M; [  w2 t2 a6 x3 y
3 w0 l' }0 K2 P/ d: ome too
# J# R7 S" P& ^  q好無耐
- j3 n4 M6 h. d5 \1 q5 O. i7 A9 u4 d
等我同你chat
【icon小偷™】
喂~你地不好o甘啦~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 23:39:  Q" q7 t. r+ n# x. |+ P6 H' G& h

3 ?) ^8 t+ Q# G得喇,我唔多講ga 啦
; I8 L0 q1 ^2 v) {ok,咁你去答左人先啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 11:39 PM:
" Z) N* L( o; q1 y' w/ t2 u. ]& r) }& V2 b4 ]1 M6 _
得喇,我唔多講ga 啦
, I4 s6 V% L5 B/ h* H
唔好咁啦,雀左
係呀
: o4 F. `  T% g今晚睇左隻dvd,咪夜左囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 23:39:/ r( u+ e/ x8 V: ]

3 E4 U+ D( ]7 r  ?6 S. hme too" e6 v( i, K" q3 I* O$ o
好無耐
% i, F+ I; f0 I; H
不是嘛=.="
Originally posted by mingP at 2005-6-25 11:40 PM:$ G& V8 c) N! z7 l& }
喂~你地不好o甘啦~~
( W! N8 X2 B" R1 \. S) N/ Hhi~~小米
+ ?% w7 i$ v8 s5 m9 j3 Z% G同意
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 23:40:
& D3 ]" V" j& A& l2 G% V4 H5 h) l5 Z& A0 G# V, |. `3 V
ok,咁你去答左人先啦
. m: l6 Y& \2 ~, r  F+ r/ alink
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。