<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-16 11:23 PM:
「喂」哦馬jam
你噏乜牙
Originally posted by tkk2p at 2006-3-17 01:07 PM:

甘馬曹話返黎都唔會做教練,應該係體育經理,希亞路就冇可能一下子做到高層,應該倣返球員同職員聯絡人既角色,迪保斯基當然係教練啦~
何謂體育經理呢
希亞路做做下會越做越高嫁喇,好似布達堅奴咁
迪保斯基應該好過卡比路
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-17 01:15 PM:

何謂體育經理呢
希亞路做做下會越做越高嫁喇,好似布達堅奴咁
迪保斯基應該好過卡比路
甘馬曹都麻煩多多的,回來未必開心~
至於迪保斯基,當年佢走關唔關反對買碧咸事?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-17 02:11 PM:

呢層真係唔知,但碧咸明顯打得比某些星好,唔會唔用佢啩= ="""""
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-17 02:15 PM:

呢層真係唔知,但碧咸明顯打得比某些星好,唔會唔用佢啩= ="""""
呢2年已經證明左佢唔止係偶像派啦~
佢的確係有技術(雖然係右中場以外位置冇咁好),同埋都好博命呀~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-17 02:23 PM:

呢2年已經證明左佢唔止係偶像派啦~
佢的確係有技術(雖然係右中場以外位置冇咁好),同埋都好博命呀~
你放大哨係中場都唔會好啦,更何況係將碧咸放係防中位呢
落力係佢既賣點之一
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-17 02:28 PM:

你放大哨係中場都唔會好啦,更何況係將碧咸放係防中位呢
落力係佢既賣點之一
搵佢做龍門好呀~肥成咁~塞實晒個龍
講真~真係膽心部分巴西幫呢~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-17 02:11 PM:

佢走係因為同皮里斯既一年一星政策唔岩啦~皇馬竟然要向希亞路開刀,超不近人情~
迪保斯基同希亞路同聲同氣,好似兩人冇出席慶祝聯賽冠軍party~
之後就byebye了~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-17 02:40 PM:

搵佢做龍門好呀~肥成咁~塞實晒個龍
講真~真係膽心部分巴西幫呢~
巴西幫最危係朗拿度~之後就係巴迪斯達~
其他都一致被認定係皇馬未來支柱~留隊冇問題
Originally posted by tkk2p at 2006-3-17 03:47 PM:

巴西幫最危係朗拿度~之後就係巴迪斯達~
其他都一致被認定係皇馬未來支柱~留隊冇問題
我想話,羅賓奴都唔好得去邊,可唔可以換埋佢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。