<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
mu<<<>>>>>><<<<<<<<<>>>>>>>>>

400 x 594 PIXEL下載

469 x 594 PIXEL下載

460 x 594 PIXEL下載

444 x 594 PIXEL下載

390 x 594 PIXEL下載

594 x 479 PIXEL下載

車仔對盃賽有半放棄既態度~~
曼聯絕對有機會贏哂兩個盃!!!!!!!!!!!!!
FA cup抽中對利記
shxt!!

好想今季想雙料冠軍>.<
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-1-30 11:44 PM:
FA cup抽中對利記
shxt!!

好想今季想雙料冠軍>.<
加油加油,當歐冠盃咁打!
國際足協介入米基爾轉會

國際足協已經正式插手尼日利亞新星約翰米基爾的轉會糾紛。這名效力挪威球會利恩的18歲尼日利亞中場,在去年4月宣布加盟曼聯後突然變卦,聲稱是被迫簽約,自己原希望加盟車路士,但曼聯反指是車路士向約翰米基爾發出死亡恐嚇。
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-1-31 02:48 AM:

加油加油,當歐冠盃咁打!
足總盃真係估唔到又係對利記....

未到決賽就咁快對強隊....

不過利記遲d要打歐聯,賽程上我地應該有少少優勢

[ Last edited by kakeidevil on 2006-1-31 at 10:45 AM ]
啱啱睇報紙~~
下場波費sir有意繼續比裡奧打防中.......
而狼隊既恩斯係場波見到裡奧打防中出色...
向艾歷臣推薦用rio打防中........
Originally posted by kakeidevil at 2006-1-31 10:46 AM:
啱啱睇報紙~~
下場波費sir有意繼續比裡奧打防中.......
而狼隊既恩斯係場波見到裡奧打防中出色...
向艾歷臣推薦用rio打防中........
我都睇到…
咁費查就休息多些
費sir近期真係應記一功!俾著第二個領隊,應該唔敢咁試
不過我懷疑費sir推里奧上前的決定是否來自艾歷臣推京治上前做防中的靈感呢?

咁計法,費sir就不如狠心一點,繼續放朗尼起中間
反正就算放朗尼起前面,中間都無人做串聯,朗尼一樣要跑上跑落
同埋沙夏射術唔錯,加埋咁有狀態,活動範圍又大過雲佬,唔用佢好浪費
費sir當年都肯將史高斯由前鋒位拉後到中場位,其實經試驗後,朗尼都可以

本身諗過會唔會俾史密夫踢翻進攻中場會好些?
但最後都決定放棄了,一來因為史密夫既狀態真係好一般
二來因為佢既分波技術同球賽閱讀能力都未及朗尼
咁就繼續放朗尼踢中場啦…

前要有沙夏同雲佬,好放心,兩個傳射都有一手,又屬唔同類型
後面都唔會又驚:雲達沙-加利仔-維迪-布朗-艾華,尚算一條可靠既防線
里奧推前左,相信布朗、加利仔會變成後防既重心,特別係布朗,打翻起信心之後,希望無左里奧傍住都可以一夫當關,帶起埋維迪
中間以有腳法有速度既里奧踢防中真係幾可靠,只要唔好大意玩波,以佢既傳送同護球能力,應該可以越踢越好,比起用費查+史密夫既中場中應該更可靠;
左中場有傑斯就當然無問題,就算用李察遜都唔驚,我欣賞李察遜應射就射,應傳則傳,呢點就係對自己有信心,雖然佢既防守真係要改善,不過當佢踢左中場時,就以攻為主,防守力差點也關係不大(c朗拿度就係太有信心,難聽少少係自大,炒飛機機會=95%都照射,有隊友走位都唔交波;費查成日俾我感覺係對自己好好無信心,明明自己企起禁區頂有晒位都唔抽埋去,明見雲佬果d俾人睇實都仲係要交波)
至於右路方面,正選黎講出朴智星好過c朗尼度,一出朴智星就見到曼聯係踢得積極同機動好多
我建議起比賽末段先出c朗拿度,因為始終佢有過人能力,加上對手防守球員累,c朗拿度既推扭先更有效

希望今晚可以以咁既陣容痛擊布力般啦!
        雲達沙
加利仔 維迪 布朗 艾華
星仔 朗尼 里奧 李察遜
     雲佬 沙夏

[ Last edited by 迷途小羔羊 on 2006-1-31 at 03:02 PM ]
有無人知道上場足總盃

打咩陣

係咪4 3 3

gary vidic brown silver

park rio richardson

saha van rooney

之後換人後點變法???

又係果句. 無c7 係度, 已經好似連win 3 場
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。