<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-19 12:42 AM:

我係02'世界盃之後開始留意的~
3年前左右仲以為巴塞係意大利球會^^
我係98世界盃前先睇波咋~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-19 01:04 AM:

我係98世界盃前先睇波咋~
我係98世界盃先開始睇波~初初都唔知有歐洲賽呢樣野
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-19 01:08 AM:

我係98世界盃先開始睇波~初初都唔知有歐洲賽呢樣野
我記得果時巴西輸波,樓下茶餐廳靜到唔尋常
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-19 01:13 AM:

我囉..=.="
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-19 01:13 AM:

d人外圍落重巴西
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-19 01:25 AM:

d人外圍落重巴西
雖然我知道依家既足球比賽實關呢d野事~
但我始終唔相信賠率會決定比數~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-19 01:29 AM:

雖然我知道依家既足球比賽實關呢d野事~
但我始終唔相信賠率會決定比數~
我都係咁話
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-19 01:46 AM:

我都係咁話
我唔信場上面大部份人會做波~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-19 01:50 AM:

我唔信場上面大部份人會做波~
同意,佢地都搵咁多啦,點會做波呀........
摺吧啦
【明報專訊】有線61台 明晨2﹕00直播

最近皇家馬德里(相關新聞 - 網站)飽受內憂外患困擾,繼早前在歐聯出局後,上周又與華倫西亞「摸和」,今晚主場迎戰貝迪斯,球迷均希望傷癒復出的碧咸(相關新聞 - 網站)能挽救球隊,重振「皇氣」。

據西班牙報章報道,在周中的操練中,一眾皇馬球星不僅被場外觀操的球迷喝倒采,中場古迪更與巴西後衛卡路士互有粗野攔截,令隊內西班牙幫與巴西幫不和的傳言變得表面化。這也令向來絕少傳出跟隊友不和的碧咸,顯得更加重要。

事實上,自卡路接掌皇馬帥印後,外界一直表示球隊應加強邊線的攻力,而向來以傳中球獨步天下的碧咸,可說是關鍵人物。雖然他今季只取得一個聯賽入球,但以側擊能力來說,他仍是皇馬的代表人物。

由於碧咸於陣中的位置正受季中加盟的施仙奴威脅,近日又不斷有報道指他在季後遭清洗的名單中。為了自己,為了球隊,相信復出的碧咸也會奮力一戰,為皇馬爭取這場重要的勝利。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。