<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2005-12-24 00:40:

住家怨婦就似.
淫賤住家菜???
Originally posted by d228216 at 2005-12-24 12:40 AM:

住家怨婦就似.
機渴既怨婦
Originally posted by ckyckk at 2005-12-24 12:34 AM:

gundanman?好似係?但有咩關係呀師父?
佢唔知 c 咗未丫嗎????:cool:
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-24 00:44:

機渴既怨婦
口渴既怨婦~
Originally posted by d228216 at 2005-12-24 00:44:

係喎??!!

(我都未c過,等佢教吓我嘛~)
Originally posted by d228216 at 2005-12-24 00:44:

未c喎!

gundamman678 的個人資料

注冊日期:        2004-10-11
上次訪問:        2005-12-23 00:53
最後發表:        2005-12-23 00:53
用戶組:        中級會員
發帖數級別:        Writer
發帖:        2368 (占全部帖子的 0.22%)
平均每日發帖:        5.4 篇
生日:        0000-00-00
自我介紹:        Age: 26
Occupation: Social Work
Interests:
Originally posted by coolala2005 at 2005-12-24 00:52:

未c喎!

gundamman678 的個人資...
你又知佢未c?
(c 唔等於 see 噃~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-24 00:56:

你又知佢未c?
o..........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-24 12:56 AM:

你又知佢未c?
c=屍??
= ="
咁佢唔c 我c 啦..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。