<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-2-3 12:35 AM:

有無多些柏達臣的資料
http://212.95.232.145/fapl/html_big5/players/player_832.htm
Originally posted by donald15 at 2006-2-3 01:35 AM:

http://212.95.232.145/fapl/html_big5/players/player_832.htm
如果由摩頓柏達臣接替傑斯,相信會是個唔錯既選擇;況且柏達臣仲後生,得廿四歲,仲未到未到全盛期,貴少少買佢對長遠都有著數既
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-2-3 04:10:

如果由摩頓柏達臣接替傑斯,相信會是個唔錯既選擇;況且柏達臣仲後生,得廿四歲,仲未到未到全盛期,貴少少買佢對長遠都有著數既
佢係咪真係咁好 (我吾係好清楚佢既實力)

但好似話佢今季到呢場為止, 之前都味入過波喎
羅斯仔又喺 reserve league hat trick 啦

真係前途無限......正

係咁入, 吾知佢到宜家入左幾多球呢
Originally posted by buengland at 2006-2-3 09:05 AM:

佢係咪真係咁好 (我吾係好清楚佢既實力)

但好似話佢今季到呢場為止, 之前都味入過波喎
=.=入左8球,第一回合佢咪入左2粒贏左我地囉.....
你好似無乜睇曼聯波既

佢真係幾勁
實而不華
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-2-3 09:24:

你好似無乜睇曼聯波既

佢真係幾勁
實而不華
如果係咁勁, 真係買佢有著數

費sir 都話本來有意買佢, 但隊中已有richardson, 同park等左wings, 所以無買

如果比你選, 你會1) 保持原狀, 吾買

定賣richardson, 買佢呢
Originally posted by buengland at 2006-2-3 09:38 AM:

...
我覺得柏達臣好過李察臣好多-_-
柏達臣有d大將之風..波射到下..又出到下波
相反李察臣由青年軍出道至今都有成5年..(無記錯的話)
技術都係原地踏步...反而我覺得同佢同期既格寧好過佢.
李察臣俾我既印象係...有d不智..同埋踢波個樣好"文"咁..
講真...佢上季o係西布朗踢成點...真係唔知...好少西布朗d直播波-_-
但佢o係曼聯入面麻麻...

果晚睇場波時聽有線個李榮基講...
o係碧咸離隊後...費sir係睇中佢的--
但當時咁o岩買左c7...而左路又夠晒人..
所以無買-_-

俾我揀...我會選擇賣李察臣...買柏達臣-_-

[ Last edited by babo on 2006-2-3 at 10:06 AM ]
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by 瑞比 at 2006-2-3 09:24 AM:

你好似無乜睇曼聯波既

佢真係幾勁
實而不華
佢首循環果兩球靚波....我到而家仲記得-____-
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by buengland at 2006-2-3 09:38 AM:

...
buy佢都好,頂giggs班
打amc都得-v-

richardson我覺得係可以重點培訓既球員囉
睇到佢進步緊,場場波都交到貨...

威廉士︰曉士執教曼聯會感高興 03 February, 2006 10:32 +0800

威廉士︰曉士執教曼聯會感高興 03 February, 2006 10:32 +0800

曉士 (Getty Images)

布力般流浪主席威廉士表示,如曉士有朝一天可執教曼聯,他將感到高興。

布力般流浪今屆聯賽兩度擊敗曼聯,而球隊更向歐洲賽席位進發。

「他的成就超出了我們的期望。」威廉士說。

「他實在了不起,管理球隊十分出色,十分專業。」

「他接管了球隊十八個月,有著正面的影嚮。」

而威廉士更表示,期望曉士有朝一天可以成為費格遜的接班人執教曼聯。

「在十八個月之前他加盟我們,我已經覺得他是有機會於將來成為曼聯的領隊。」

「如果曉士執教曼聯,當然一段長遠的日子後,我會感到高興,那時布力般流浪應該會是一支出色的球隊。」
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。