<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 00:30:2 O& p7 ]: t( S$ z
. z4 p+ F& U5 |* R, V
做緊啦…1:1
/ t9 Z7 F0 [; R- O! q$ O
你都興睇波??
Originally posted by jublio at 2005-6-26 02:30 AM:, s+ K' b; o. s7 {
1 g+ y: }2 e( D8 p
做緊啦…1:1
6 C8 n! k4 x5 X1 H8 U+ Z5 R4 ~( k+ U# z8 h  `1 X  a$ p1 P
有咁既事?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 00:30:
3 ?+ F& t( p& P2 q/ T0 w" y. ?9 ]# ]+ U' m
多謝really支持
5 a! }; ~! r/ y2 q6 Y' @4 g而家我地做左戰友喇
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 12:31 AM:
, Q8 A7 z* [! Z2 p; w/ P5 f( t
. D8 F4 o+ L4 {) U% u而家我地做左戰友喇
' w* u- l* F# r多謝!
Originally posted by crap at 2005-6-26 12:30 AM:( c$ y: u8 l$ ]5 b
$ g; D% U! Q# r
& b0 g* F/ R( ~4 u
鍾意邊樣多d? =.=
8 S) s) D/ z# [
兩樣都鍾意
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 00:31:* p5 X2 y9 @  L* B5 c; }8 @# N

8 Z9 x, ^% D- R* S' c你都興睇波??
7 d7 r1 L+ ]; X
Nono...jubi佢睇咋嘛…而家佢係電話講我聽
最憎d人打波響度叫
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 12:31 AM:
% H& n' q7 B4 A
' {4 R, ?( Q- S2 Z& P而家我地做左戰友喇
  u0 N% C" L  w% Z4 S5 Q有冇我份?
【icon小偷™】
Originally posted by jublio at 2005-6-26 00:32:
9 M. X( W+ d& W
9 @2 B( @5 S, H9 @% H* A& ZNono...jubi佢睇咋嘛…而家佢係電話講我聽
6 k2 F5 ^. j0 _佢落左酒吧睇??
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 12:32 AM:  M- J4 j) v# A5 l, m" j- B
2 _* e7 Q. C) d* O# m4 F$ R
有冇我份?
7 y9 v/ r% W0 }5 H+ s
你簡直係我親愛戰友啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。