<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-22 11:25 AM:

巴塞贏波已經唔係大事了
我真係好想佢輸波,不過屋企人買左巴塞........
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-22 11:28 AM:

如果施仙奴後備入有個好處:以佢活力對付人地,或者可以係沙加度同碧咸2選1~佢助攻好好,可以頂下右中場
我覺得最好開波初段就狂攻,攻得入就贏硬
摺吧啦
其實上年同巴塞只係差4分真係已經算少,數返近幾年既頭兩名都淨係得02-03球季皇馬同皇蘇只係差2分~而且皇馬上年仲要攞到80分,算係咁.............其他頭兩名相差既分數都多過5分..........=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 09:43 AM:
今晚出呢個陣啦.............

...
古迪停賽呀~巴禾傷左無隨隊~
皇馬作客薩拉戈薩名單

Goalkeepers: Casillas and Diego López.

Defense: Míchel Salgado, Roberto Carlos, Cicinho, Sergio Ramos, Mejía, Pavón and Helguera.

Midfielders: Beckham, Diogo, Gravesen, Zidane, Robinho and Baptista.

Attack: Raúl, Ronaldo and Cassano.

Not playing: Raúl Bravo, Pablo García, and Woodgate (injured); Guti (suspended).
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 11:25 AM:

可以將沙加度正選既,不過如果仲係攻唔入就一定要用返施仙奴,否則又失分..........
贏薩拉戈薩4:0果場波,對面冇人mark得住施仙奴,今晚應該會出佢架喇~
Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 11:36 AM:
其實上年同巴塞只係差4分真係已經算少...
上年巴塞太勁喇,其實皇馬唔差架
Originally posted by tkk2p at 2006-3-22 01:33 PM:

贏薩拉戈薩4:0果場波,對面冇人mark得住施仙奴,今晚應該會出佢架喇~
加埋碧咸,薩拉戈薩仲唔死硬
施仙奴既活力加上碧咸勤力跑動同埋傳送,皇馬贏面的確係大,不過要小心既係果d低級錯誤........迪亞高米列圖好鍾意捉呢d..............
摺吧啦

到左lu~

Originally posted by abc123aa at 2006-3-22 01:35 PM:

加埋碧咸,薩拉戈薩仲唔死硬:naughty...
我估美查會拍住拉莫斯~搵對跑得快d既中堅黎睇對方既速度型球員
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。