<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 04:36 AM 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
你搵返Lala出泥至講啦, 米玩我啦。。米嚇我呀。。
7    6      5    4     3    2    1
原帖由 Triangel 於 2009-4-23 04:37 AM 發表

Stephy做左方太你當然唔開心啦,
尋日先有機會睇完 美廚 Stephy 贏左 CK妹個鼻,
講真禾,思琦真係cute過方太好多好多好多倍
冇錯 ! 不認不認還需認
你眼光的確比我好、比我高

我睇人眼光實在未夠班,什至可以用有眼無珠去形容

怱然諗起一套舊片主題曲歌詞

罪是我闖  罪是我當
只要求由我去補錯
再不退讓
原帖由 Triangel 於 2009-4-23 04:40 AM 發表

你問個神棍,
佢都有名你叫架啦
什麼名堂、銜頭只係一種假像

最重要係你為人宗旨真誠與否

真情:神棍都可以係善人
假意:牧師都可以係戀童魔
原帖由 Triangel 於 2009-4-23 04:44 AM 發表

你唔見到佢 唔代表佢見你唔到
仲有冇人係到
原帖由 Triangel 於 2009-4-23 04:44 AM 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
原帖由 gn00987333 於 2009-4-23 05:09 AM 發表
仲有冇人係到
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 01:53 AM 發表

唔記得喺邊度呀邊個講過

呢個社會唔會有人遷就你
只有你自己去遷就個社會
而呢個社會亦從冇公平存在

之前我唔多認同
以為做好自己、就可以改變環境
盡力於同一空問中令人人平等

但原來上述諗法只屬空想
人類始 ...
呢個社會冇錯,係咁
但係,呢到係我地既一個小小既天地,唔應該用出面社會既標準黎定呢到
如果用出邊黎定標準,呢到一早冇一個人可以做到朋友
因為出邊根本冇人會咁關心自己
原帖由 ckyckk 於 2009-4-23 05:18 AM 發表

雞爸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。