<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 06:44 PM:
: H* |: N. ]6 J3 ]) t  `* J" E: n8 ^: \0 T- s% q
不是嘛,我又要
6 v5 L3 L) \$ R$ C# {" ]; C' f3 F都講左唔send得~~而且你都有啦
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 18:44:
3 Q) P, [7 y/ L6 s  {都講左唔send得~~而且你都有啦
" o( M6 ~3 C4 N; V( a
今日天氣幾好喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 06:45 PM:8 i- Z+ N' ]( H3 S
9 I# w& i$ {0 [: d. x! |
今日天氣幾好喎
# H: h2 Q$ Y8 |9 ]6 Y$ Q我都覺
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 06:43 PM:5 l5 {' t! Z: E: X% Y4 B1 G

9 [! X5 R6 K+ @+ P8 g: j7 b+ g我諗你同大家都有代溝喇
# l' Y5 ?3 X9 A& f3 d
咩話
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 06:43 PM:7 ?) r* H, T7 K9 A; ~0 C' a  V2 _
! w+ q- r% o4 I4 H; a/ }/ x
我諗你同大家都有代溝喇
" h2 I. i; R+ T4 D0 b0 U
算啦!我走
=.=""  冇野講
Originally posted by simen022787 at 2005-9-1 18:46:
3 n8 Q' B% K$ H, @
: n) Z) b8 H, v/ Z6 d- d1 J: g我都覺
: Q5 _1 n# t- \而家日落個景好靚
Originally posted by tenmadio at 2005-9-1 06:48 PM:+ @6 H: W# u9 N$ v- b' U4 d. V: [8 U4 [/ L
=.=""  冇野講
4 j$ e6 p* e+ O6 y! d
十仔~咩事唷﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 06:48 PM:
) O3 R9 a8 {7 C( g8 q7 M( @  k1 S$ R& P0 @) Q1 z5 U/ y
而家日落個景好靚
. h4 u' O' b2 ]" D
唔唔~
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 18:48:
# t( _  B/ Q0 t2 Y; P! }算啦!我走
% K  Y, O. ]. |& d. G
年青人,有時d野,要諗下先好講,唔係會得罪到人嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。