<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖

破門一刻~

繼續入波呀~!
今次朗拿度真係抵讚,
如果當時佢即射,
一定會比人擋到,
今次,另眼相看,
係控定再扭多下先射,勁靚,
可惜,就係和左,排名都要跌到落第3,
e+對手除左同華倫爭第2之外,
仲多左個奧沙辛拿,繼續努力喇~
Originally posted by kuru at 2006-3-23 11:59 AM:
今次朗拿度真係抵讚,
如果當時佢即射...
睇返賽程...奧沙辛拿攞第2既難度係最低呀....
呢場波羅賓奴同施仙奴~係進攻既泉源呀~
都唔跳卡路係咪前幾場特登唔出巴西幫~今次一次過出晒,點知就係巴西幫踢得好~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-23 11:34 AM:
又一次最後階段救皇馬~
另一邊廂~簡尼沙利斯又係末段救左列基美既12碼...=.="

[ Last edited by tkk2p on 2006-3-23 at 11:37 AM ]
係=3="
唔係啩...........= ="
摺吧啦
不過朗拿度冇左施丹同古迪係度,多左自己上,少左接應獨到既傳送,.有好有唔好啦~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-23 12:05 PM:
呢場波羅賓奴同施仙奴~係進攻既泉源呀~
都唔跳卡路係咪前幾場特登唔出巴西幫~今次一次過出晒,點知就係巴西幫踢得好~
今場排陣好似有d問題,而且巴迪斯達真係冇態.................仲衰過大哨.......羅賓奴,施仙奴的確係打得唔錯,但都係攻唔入對手............
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-23 12:03 PM:

睇返賽程...奧沙辛拿攞第2既難度係最低呀....
唉.............
不過只要皇馬作客贏到奧沙就咩事都冇啦(仲要皇馬一分都唔失先得)
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。