<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-18 11:15 PM:
估唔到打完場波後, 咁少人講場波, 咁多人講 alan smith, 不過佢真係好慘
可能個個去晒馬會睇波
Originally posted by donald15 at 2006-2-18 11:19 PM:

可能個個去晒馬會睇波
咁 now 又真係唔 popular o既~
Originally posted by donald15 at 2006-2-18 10:59 PM:

比人踏中都無咁傷
自己落地d力仲恐怖
有些像軒斯收咧的情況
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-2-19 12:09 AM:

有些像軒斯收咧的情況
咁o既情況, 好難唔收
咁都好, manu 下場會多d火, 會團結d
唉...a.s...願主保佑
李奧費迪南_
伊東美咲*金泰熙*星野亞紀
史密夫斷腳同埋腳跟移位.
一剎那的幸福足以回味一生

0~~ 唔上黎睇都唔知史密夫咁大件事~  睇到好心痛
希望佢快d好番啦~ 呀倫果然係硬漢~ 上次cc攬住隻腳大叫~
點都好, 都希望唔好再有d咁不幸架事發生~ 好唔好彩今次係軒斯之後再次發生係我地紅魔身上(唉...一次比一次大獲..) 雖然我唔信神,不過如果真係有,都願主保佑辣椒仔~

在利益層面上, 我地呢獲真係雪上加霜~ 轉會市場口岩口岩close左, 傷兵右多~ 仲敗走FA~
係我追隨紅魔10幾年以黎最大架難關~ 不過我深信我地紅魔一定可以衝過去!!!
Originally posted by supportMU at 2006-2-19 04:13 AM:
0~~ 唔上黎睇都唔知史密夫咁大件事~  ...
我都係諗住上黎睇下戰果,知道輸埋之後重要知道史密夫......
成晚諗起都有d想喊......
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
係檔懷斯球FK ar,,,,
我見到都寒一寒
曼 聯 中 場 大 將 遭 重 創

先 是 軒 斯 ,然 後 是 史 高 斯 ,現 在 噩 夢 又 發 生 在 阿 倫 史 密 夫 身 上 。 晏 菲 路 一 戰 ,曼 聯 失 去 了 奪 取 足 總 盃 冠 軍 的 希 望 ,而 阿 倫 史 密 夫 失 去 的 可 能 更 多 ,聯 賽 盃 決 賽 、 英 超 剩 餘 比 賽 ,恐 怕 還 要 加 上 世 界 盃 。

比 賽 結 束 前 不 久 ,阿 倫 史 密 夫 在 封 堵 利 爾 斯 遠 射 時 弄 傷 了 自 己 ,他 在 做 滑 鏟 動 作 時 整 個 身 體 向 後 傾 斜 ,重 重 壓 在 了 支 撐 重 心 的 左 腿 上 。 雲 達 沙 看 了 一 眼 後 立 刻 示 意 換 人 ,從 曼 聯 球 員 臉 上 驚 訝 和 悲 傷 的 表 情 看 ,阿 倫 史 密 夫 傷 得 很 重 。 隊 醫 和 擔 架 衝 進 場 內 ,短 暫 檢 查 後 立 刻 給 阿 倫 史 密 夫 的 傷 腿 上 了 夾 板 ,然 後 將 阿 倫 史 密 夫 抬 出 賽 場 。 費 格 遜 在 接 受 曼 聯 電 視 台 採 訪 時 稱 ,這 是 他 所 見 過 的 最 嚴 重 的 受 傷 之 一 。

費 格 遜 說 :「 阿 倫 史 密 夫 傷 得 很 重 ,骨 折 ,韌 帶 斷 裂 ,踝 關 節 都 露 了 出 來 。 他 已 經 被 送 去 醫 院 ,這 是 我 見 過 了 最 嚴 重 的 犯 規 之 一 。 這 次 受 傷 真 的 非 常 嚴 重 ,此 時 此 刻 我 們 所 有 人 的 心 都 放 在 阿 倫 史 密 夫 身 上 。 」 阿 倫 史 密 夫 倒 在 場 地 上 時 表 情 很 痛 苦 ,不 過 當 他 被 擔 架 抬 下 去 的 時 候 ,表 情 卻 很 堅 定 。 「 阿 倫 史 密 夫 表 現 出 的 勇 氣 令 人 驚 訝 ,養 傷 將 是 一 個 長 期 的 過 程 ,不 過 我 們 所 有 人 都 會 全 力 支 援 他 。 最 好 的 安 慰 就 是 聯 賽 盃 冠 軍 。 」
皇馬 - 5號
最愛大簡!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。