<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 01:03 AM:
, N7 x3 f  b- y6 i8 y; l4 b8 }$ I+ R, h" C. R+ }% f
咩新SYSTEM?
3 N7 c) n: n7 j, b$ y5 g每個手指公=1分
我唔明阿雀做咩要響單野老頂solve左之後攞番出黎講
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:04:
2 C2 w$ j% I0 T; B: L. [, Q* I! D3 j0 y* ^
有無諗住考CPA﹖香港有得撈呀。。。
. k2 w7 ~2 c7 F唔係之前話香港會計師公會想唔承認CPA咩?
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:01:
! _& B& P: Y1 `4 }
+ I4 w$ ?: R* ~' |服務臺..............辦公室助理......
( u# M) X3 j, a) s8 J, D又K.O.
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 01:00 AM:$ ~) k, i2 L9 Z% x8 R/ s% `
, f1 J* V3 `9 _" U5 N- u
佢唔見咗
& I0 Q6 c5 P$ N
煙仔寫完xanga6 f! l- x5 f& a1 {3 j
歸位喇
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:04 AM:1 y0 N9 v* t( N( b. R
做咩【文學作品交流區】唔置頂?
6 r+ A* ^# `1 m) G* r
! P" F$ y7 K! O3 D1 ]7 o8 Z置頂post好少人理, 我會日日推番佢上頂囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:06 AM:3 K4 [( C; i( \9 p' I+ G& F2 V% N
8 `5 z; i. Q, l$ |
又K.O.
8 C4 D6 [% C5 ^- M! h  r8 x! o但冇必要寫原聖鬥士名...全部都冇寫架~~~
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:00:
! _/ C+ u+ d+ G) Y4 J$ t
& N: u3 d7 p1 r1 o. r: O; M$ O3 c/ c0 B. S* Z6 D2 A
我地都算好野0 I# q3 p2 Q/ k; W* `* z
回想當初只有7丁友...........
& R1 g% l/ L" a; Y
係囉
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 03:04 AM:/ O5 `9 V7 l* I0 `  [' J1 p/ p

' t7 A, X3 n: a4 O/ B: w有無諗住考CPA﹖香港有得撈呀。。。
' Y3 K" z- B$ A
7 V5 O+ ]1 c& y. p, Y/ j- SCPA=咩?
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:06:; H, _4 d8 j6 h% }# H- u6 L/ F

8 k5 E: d7 H7 s0 ^- x8 T煙仔寫完xanga" L! e7 w# ~7 l* I
歸位喇
* e8 x  v, s! Uxanga?我都好幾日無寫…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。