<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-6-22 02:19 AM:

我地講W CUP巨乳~
(    o                                      Y                                    o    )
轉場走人 bye 手足
Originally posted by cwleung at 2006-6-22 02:21 AM:
轉場走人 bye 手足
Originally posted by BOYDWAN at 2006-6-21 07:18 PM:
清揚不可以入sport是事實,不滿還是要...
BOY,難道你又認為他們的做法、招數、套路、手段很華麗麼?????
我大佬像菜販,他們顯得更像黑社會的小渾渾

你認為係佢ac做手腳就解決到佢地既過節?????
佢地既過節系因為雙方欠缺溝通而形成,嘩~~~有人一路私底下『溝通』著,對付一個人,冇了解過成件事,只顧偏坦己方作目標,每次只會系我大佬是最終受害人,佢地仲越玩越撚大,出D自閉post去唱衰我大佬,第三者無知架,D新手會點睇???佢地有冇顧過???

『啱~~~兵永不大過將,更不能大過公,要你死就死,佢地一日唔改變想法,你又救到幾多次???與其比人玩,不如死在有良知既人手上』---清揚的口述

俺既身價不菲,我D帳的確買唔過架(笑)
Originally posted by no.21 at 2006-6-20 01:43 PM:

2004年既cd-rom,有邊個頑童有咁耐ef生涯??
[center]故人之子[/center]
Originally posted by raywongtx at 2006-6-22 01:33 PM:

[center]故人之子[/center]
cool??
Originally posted by no.21 at 2006-6-22 12:58:

BOY,難道你又認為他們的做法、招數、套路、手段很華麗麼?????
我大佬像菜販,他們顯得更像黑社會的小渾渾

你認為係佢ac做手腳就解決到佢地既過節?????
佢地既過節系因為雙方欠缺溝通而形成,嘩~~~有人一路私底下『溝通』著,對付一個人,冇了解過成件事,只顧偏坦己方作目標,每次只會系我大佬是最終受害人,佢地仲越玩越撚大,出D自閉post去唱衰我大佬,第三者無知架,D新手會點睇???佢地有冇顧過???

『啱~~~兵永不大過將,更不能大過公,要你死就死,佢地一日唔改變想法,你又救到幾多次???與其比人玩,不如死在有良知既人手上』---清揚的口述

俺既身價不菲,我D帳的確買唔過架(笑)
freddy,大個仔,越嚟越有水準,有point,抵讚~
事實的確係咁,好坦白,我絕對唔認同佢地嘅做法;"只淮州官放火、不淮百姓點燈"有邊個會服?
但係遊戲規則就係咁,規矩係人定嘅,就一定無所謂公平;人又點會無私心呢?
清揚都係人,佢地都係人,感受呢樣嘢真係好主觀,我客觀d睇就大家都有着有唔着;但既然嗰度係人地"屋企",就梗係有權出"逐客令"啦,無計咖~
當然,網上世界都要咁,又真係幾討厭.........所以我物整個[頑童俱樂部]比大家無規無矩咁玩咯,至弊佢硬係要"死人尋舊路"踩入人地"屋企",我就真係搲穿頭喇~
無得話報唔報仇、公唔公道咖,版主又點?物又係人一個!你估真係IQ又高d、EQ又高d咩?無咖~ 有人buy就得咖喇,好現實咖~ 無得怨無得怨~
你估剩係清揚咩?你又諗吓如果我都只係會員仔一個,憑乜去討價還價?啋我都有味啦.........樂樂又好、d佬又好、左仔又好、呀樹又好.........係,佢地對我好好仲好錫我,但都無個係sport嘅,溝條毛通咩,平時都無兩句......
簡單d,清揚手段夠高,影響力夠,物可以改變到佢地想法咯..........之但係佢無辦法吖嘛~
兵可以成將,更可以成公......清揚喺港男一向都係"將",但佢硬係要死過去sport做"爛頭卒"我就嘔白泡都唔得佢死啦~
與其係咁諗自己會喺sport比人唱衰,點解唔好好出多d好post喺其他區,等人知道清揚係乜人先?咁先係事實勝於雄辯吖嘛~

如果你次次回覆都係咁,咪話賣賬,我重金禮聘你添啦~
屌~~~扯abc123aa下馬la~~~包乜都太平
講真~~~一個廢左武功既ac形同垃圾,我咁冇所謂既人都唔會接受,更何況系要面如命既我大佬???你要佢接受=叫佢認輸比那兩個賤貨,那兩個賤貨就系想睇呢個ending,我寧願大佬走喇,走佬
Originally posted by no.21 at 2006-6-22 19:03:
屌~~~扯abc123aa下馬la~~~包乜都太平
"曹操都有知心友、關公都有對頭人",你地唔like佢都仲有好多人like佢,唔可以一概而論。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。