<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:38:
0 p' W6 j: \, u# j6 U& q7 b5 O* v+ A7 J, L' s
抄我回覆覆
, Q$ c7 O9 m( g, y& b* z
我都唔知你搞邊科?
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 21:42:
( F+ n, n/ c5 I5 y3 e咩叫有人姐....=.=
, ?/ X7 p, e0 R6 W! E
雀~你唔覺排少左好多人入黎咩,
1 I' Z* p: ~& @, ~5 ?5 ^+ z/ f就係因為冇野講,出post又得幾隻字~.~
Originally posted by wer at 2005-9-1 21:43:
) J2 x9 |" m3 l$ N, R* G$ S3 i! k) y左兄,我不認為回覆少字就是呃post
, C, \. s& z! m, V2 n4 Y我知呀,但係都冇理由句句咁簡而清呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:47 PM:
' ^: ?! m' N8 w1 ?
' J( K! x" W1 E& H* F雀~你唔覺排少左好多人入黎咩,
. y; q- i5 x" U就係因為冇野講,出post又得幾隻字~.~
: o( z+ H6 m* v: t- y9 M
咁又係~~
4 S& k0 W* R, ^, L  z: _; H個個都係得hi~,88......無人出聲
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:48 PM:
4 R* T7 n. I3 }( Q. b' K4 \0 ]
* ~( ^6 W$ ~4 _我知呀,但係都冇理由句句咁簡而清呀=.="
* I, e) R) H! u( W9 ]用詞精煉
hi~~~~
, l1 ~- }  n# f大家好
Originally posted by neptune1122 at 2005-9-1 09:51 PM:
$ j( t1 N7 N9 s# r9 v8 [$ }hi~~~~
0 E$ c! X0 W- g大家好
# w# q3 n% g+ U& _6 |( H$ [- [9 ?3 A
yoyo~~nepnep
Originally posted by wer at 2005-9-1 09:44 PM:
: R0 X2 h8 |& X$ ^. L
0 h4 x% b' ~  @6 ^6 z! P我都唔知你搞邊科?
7 [& }; }; z. M5 s你話你怕羞,我諗通常女仔先會怕羞,但就唔想咁直接,0 q$ G( r! n( _: @
咪話莫非你....
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 21:50:; i( k  `4 V1 p
咁又係~~
) |- n" r: L7 z6 j個個都係得hi~,88......無人出聲
- T% j# X5 X3 m  W1 F$ V咪係囉,就算有野講,句野都唔夠6個字
0 X8 r, Y5 J; K9 V; J) |; n8 _6 Q, `' @$ P' W  w! `
唉~互助d質素愈來愈下降~.~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:52 PM:5 q, g8 G5 Z3 m2 B; w* \
' K2 o# _# E; \: \- ?  ]0 D
咪係囉,就算有野講,句野都唔夠6個字
% E/ ^+ U8 t* j) l5 g7 d1 Y1 K* ~7 n
唉~互助d質素愈來愈下降~.~
新人不能接舊人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。