<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 09:54 PM:
. q1 ^+ L" F' }$ @! X新人不能接舊人
! s# W9 P7 G+ |2 c$ [# E, s你都唔咪好得我幾多呀
Originally posted by wer at 2005-9-1 09:56 PM:# W& n$ D  D5 ^- ^# H. |
. w, m3 U7 ?9 I  y( P) o
咁又係.but我打字不好,所以都費事打多
6 r+ j( i! k  [! l
我唔係呀~~我打仲超慢tim
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:54:
: ~3 ~2 }& d7 x# c- T1 w3 O3 H% V1 p4 w* P
咁由係,你都講得幾岩,& m" U0 _1 x* e/ P' u
我D回覆字數會多少少
" |0 T! O, L& g! j
係囉,睇得多真係好冇引嫁
Originally posted by abwong886 at 09:55 PM 21:55:
& T7 D1 }1 x! m' ^: p! \9 K2 ?/ ^# `+ a6 h# g& I; {& X; g  C& q) a/ |
hi  nep
: g& Z" w  u  B* ^# s5 P' a5 {+ L
hi~~~
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:52:
9 R  [' E( \6 G& t, T+ l4 {( y! K: V+ g) W3 a
你話你怕羞,我諗通常女仔先會怕羞,但就唔想咁直接,4 i1 Z1 f* ~1 P! {  `6 j) `( w3 s
咪話莫非你....
$ v: I8 L3 y- g( `% m- j" W
我要去平機會
EF小人物

Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-1 09:57 PM:5 B9 U, n2 {3 A* \" m, e6 Q& W+ ^

* h+ N' ]* }" U) v& {我唔係呀~~我打仲超慢tim
, l' D7 q$ I# H4 g3 i' S5 j- I( I+ l% ^
我都好慢架,唉!
7 q  E/ L& h/ P, k. k我都唔想打得咁慢
Originally posted by wer at 2005-9-1 21:56:
1 l- a5 `! P6 }* X- I" T% }3 D! ]
咁又係.but我打字不好,所以都費事打多
& ~/ M- ^8 o0 b學下囉,之前呢到唔係好多人打字快嫁,我都係其中一個
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 09:58 PM:
7 F$ l+ O: Z; {% ]* n
$ D7 Q" L( ~2 u; b我都好慢架,唉!* |9 |% u/ `* ^0 Z
我都唔想打得咁慢
  G0 f7 J, u2 V- W
打english better
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:57 PM:4 b% r" {' Z+ Z/ N" A! S

1 S- W! X. Z$ e) }8 @6 D6 |1 ~9 y7 O係囉,睇得多真係好冇引嫁
9 K( F2 Y1 T2 u. E- @# w% U/ J這樣我都知,我識做架
Originally posted by neptune1122 at 2005-9-1 21:56:  Z4 L. h0 C# O* N

; o. m' s2 O" m% Q) O* z0 U7 p: {如果把限制改去要有十個字以上的才可以回post 啦~
) O& T. K/ L0 k咁d人更加唔會入黎@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。