<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 09:58 PM:4 Y3 N; b% X2 w! i. s4 P1 G8 i
7 B  C% G( o% D- g9 n( _$ y+ H
學下囉,之前呢到唔係好多人打字快嫁,我都係其中一個
# q/ t2 f, d; B  q我都係,e家打超快~!
Originally posted by 左輪仔 at 09:58 PM 21:58:
% v: F6 @3 N/ Q9 v0 [- V! _% \# x) q9 f: y* a
學下囉,之前呢到唔係好多人打字快嫁,我都係其中一個
: Q' K4 ?8 ~; J' x有志者事竟成~~
Originally posted by wer at 2005-9-1 09:58 PM:1 u  R3 R. V  w3 s# ]! D# \4 p+ p

5 f# V3 \+ r, `* s5 p4 o我要去平機會
- \' M0 ~0 G% p; v4 o6 S) e6 J  g
我都唔咪好明你講咩,大佬
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:59:2 N9 \0 g8 I5 h- M% B" w' @% w

, J5 g& j, l' C這樣我都知,我識做架
+ K+ S& }3 o7 g, p$ I' ]但其實abwong886是26fun呃post專家
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 10:00 PM:
+ S) P: v# r: Y0 E0 R' n3 C# `
- W  z- a* ~3 [1 q% u. X+ V咁d人更加唔會入黎@@"
5 Z+ Y4 |2 H* N5 g* h我都係咁話!
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 21:57:
8 j! b/ s3 ?" |/ w# o, e$ h
6 X$ V# M8 w3 z0 X8 B- I- _1 f& S你都唔咪好得我幾多呀
8 H: s* G; K8 `0 F) F做人有時謙d,唔好下下都咁直,明唔明呀
Originally posted by abwong886 at 2005-9-1 22:00:0 S- v" v7 C; S+ N/ K- {
8 F0 M/ u" R$ T* U  L1 p, A
我都唔咪好明你講咩,大佬
8 X" Z' A7 N* Q" r/ B
唔明?告你歧視
EF小人物

Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-1 10:00 PM:
( J  _& P: K1 T# q1 ]5 R. k3 f; v
9 K6 }& X. x( Y& K" ~0 Z' z3 T咁d人更加唔會入黎@@"
" ]$ g" ~! V1 e/ }& K9 s$ {
no new ppl , no new moderator appear
Originally posted by 左輪仔 at 10:00 PM 22:00:
- p8 t* i" o6 X, A+ W0 `: ^9 e3 c: i
咁d人更加唔會入黎@@"
0 d# S% Z! }. _1 m1 i甘又系丫~
Originally posted by wer at 2005-9-1 10:01 PM:
$ J2 d4 t: h- b6 {6 l7 @3 {% z' U2 U
但其實abwong886是26fun呃post專家
' q* A5 r+ c2 U) Q. ]* k1 h1 T$ U
你自已唔掂,係度話我都有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。