<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by andyho at 2006-4-4 00:09:

不需要了,我不會再post,
有人照我怎敢再投訴呢?
謝謝版主意見。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 12:08 AM:

逆ナンパ男
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-4 00:09:

50-50 la !
Originally posted by andyho at 2006-4-3 23:55:

先撩者賤,邊條屎忽鬼撩人先呀?你問下你先同亨九利先啦?
祝先撩者全家仆街ar,好唔好?
先撩者賤,打死無怨喎
咒人全家者生仔冇屎忽ar,儍仔
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-4-4 12:13 AM:

先撩者賤,打死無怨喎
咒人全家者生仔冇屎忽ar,儍仔
你地有人照,我點敢再講呢?清揚哥。
我都話唔post,咪鬼覆我啦,好唔好?
逆ナンパ男
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:07 AM:

有人照,早響嘛。
我唔post了,但會定期來capture相。
50-50la
好心你啦...你又要搞件事出黎...
依家又要走...
你同我講邊照佢先?
照田雞我地就識...
你有理既話...我就企係你個邊..
依家你問候人地全家甘大件事...
你講得通...我米自行收皮囉
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:05 AM:

原來九利兄已有版主照,失敬失敬!
我不敢再post了,人多勢眾,我唔驚咩?
原來變了天我都未察覺。

不過臨走都講句老實話,你成日話有版主照我,
我真係真係無私交,呢樣你咪屈我。
我信你,

但九利有邊個照???  有人照洗比人ban?? 得46分??  唔好話我照佢呀, 你唔係諗住我出手咁低呀??

你出得依類post, 就預咗有人反彈嫁啦, 相信唔係針對你個人, 但講人屋企人就唔好啦!
Originally posted by andyho at 2006-4-4 12:09 AM:

不需要了,我不會再post,
有人照我怎敢再投訴呢?
謝謝版主意見。
唔好亂講嘢,你肯收手當然係好,但我哋從來無話照邊個唔照邊個,我希望你諗清楚d 阿d佬句"50 50 la"係咩意思

同時小弟希望各位會員可以互相尊重,保持良性嘅討論氣氛
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:17 AM:

我信你,

但九利有邊個照???  ...
但版主你講句老實話,
我問侯亨九利之前,佢係咪擺明因上次的事針對我先?

我真的不會再在政版post,請你最後講句老實話。
逆ナンパ男
Originally posted by d228216 at 2006-4-4 12:17 AM:

我信你,

但九利有邊個照???  ...
米就係我照緊九利花園個隻田雞囉..
搞到你甘驚...真係唔好意思
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 政版精英私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。