<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤
返回列表 回復 發帖
一見到呢個post火都黎埋都係訓唔著﹐post 一post 先~~~

呢個世界真正ge 唔正經﹑淫蕩ge 女仔其實有幾多呢?好多時女仔做雞都係迫不得已ga ja ! 你o地諗o下點解女仔成日都話世界上d 好男人死晒?因為未必個個男仔都可以理解女仔有幾敏感細膩﹐可以理解到女性ge 思維係點!好…越界o野唔講﹐如果唔係B仔ban我都似~~~~

身為一個女仔﹐關於sex 呢樣o野﹐我睇完呢個post之後有一d 感受唔講唔得… 我係呢度係做一個spoiler﹐可能你或者會員們會唔鐘意… 但係我都預o左ga la ~~~

女仔其實好多時以為可以用sex換取love(尤其係依家呢個年代呀! 冇人教佢地點做!又玩咩反傳統爆潮)﹐但係女仔真係同男仔一d 都唔同﹐首先:

個女跟你走﹐係因為你對佢好(等佢放工又買檸蜜俾佢又問佢做o野做得辛唔辛苦)﹐女仔會以為d男人對佢好係一種溫柔﹐所以佢肯跟你上床﹐其實你唔好以為佢咁快應承係貪你d 錢… 由你d 行文言語我可以feel 到佢係一個幾純ge 女仔﹐所以佢會心存內疚﹐問你覺唔覺得佢污糟 (偏偏你就係o個個令到佢覺得自己污糟ge 男人之一呀!!! )

第二﹐你話佢﹐你憑咩話愛佢﹐你憑咩亂咁俾呢個諾言佢先?你識得人o地幾耐? 可能”愛”對你黎講係一個好容易ge 字﹐但係你知唔知對女仔黎講一個男人話”我愛你”可以係一個一生一世ge promise?

唔成熟D 男人就會一味顧住搞女人唔理三七二十一之後先黎後悔﹐但係女人係先愛後性GA﹐所以呢個女仔已經俾你傷害o左ga la ﹐如果你唔要佢﹐咁會變成佢ge 一個終生陰影﹐你諗o下你做到對佢咁好 ﹐但係如果佢知道原來其實你咁做係想換取佢ge 身體(而呢個係事實)﹐點算?佢以後一世仲點信男人﹐點企得返起身做一個對愛情有信心ge 女仔呀?

如果你係男人就應該係為佢負返起責任﹐希望你係真心愛佢為佢著想la﹐而唔係一味諗住為o左填補自己ge “dap 完鬆”內疚而對佢好﹐因為咁樣唔係真正愛佢! 至於解決辦法大把brothers 同你諗… 我只係以女仔ge 角度去俾advise 你~~~

好la …做完spoiler 完畢la﹐係時候要讚o下你la~~

你未係一個好男仔﹐但係你有潛質做一個好男仔﹐因為你肯反省~~~ 肯上黎同班兄弟講﹐又識do ~(另外你真係有溝女技巧呀你個衰仔… 運用o係適當ge地方唔好做衰o野la~)又有ef 呢班兄弟撐你!

我好認同Edgar Davids 同 PlayPlay 同你講ge o野(B仔我擅自加o左佢地分﹐因為佢地識為女仔著想)﹐尤其係呢句:.....當你照顧別人,改變她的人生時,其實你的人生也因此而改變,你會變成一個真真正正的男子漢 (by play play)

我o地咁講都係為cyt34 你好ja~

雖然我講d o野係有d 聽唔入耳又越埋界﹐但係我都係為個女仔同埋以後你會識到ge女仔好ja!!!!!!

希望你明白la~~~

[size=-2]

(B仔同各位兄弟睇完後!唔好ban 我呀)
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 04:12 AM:

咁我e加DL緊明步姐姐D片,算吾算係好男人ㄚ,洗吾洗deleㄚ............
你咪睇lor ﹐我睇緊你send 俾我ga wor
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 04:42 AM:
一見到呢個post火都黎埋都係訓唔著:ma...
愛情大版主既新論文ㄚ

其實世事好多時候係咁,就好似e加咁.......『e篇文章只會出現係港男,而且亦只有出現係港男先有得發展到e加既地步............如果e篇文章一開始出現係戀愛版,相信早就比人唾罵而死』.......天真可以浪漫,殘酷也可激情
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:02 AM:

愛情大版主...
我想問呢句"天真可以浪漫﹐殘酷可以激情"同呢個topic 有咩關係~~~~~ 你想講一件事可以有立體角度﹐可以多面睇?

其實戀愛版個障礙就係你o地班男人就住就住唔show 自己衰格o個一面出黎… 不過我understand 男人衰格ge一面~ so我都唔會鬧ge …其他會員就好難講la
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-22 05:10 AM:

我想問呢句"天真可以浪漫﹐殘酷可以激情"同呢個topic 有咩關係~~~~~ 你想講一件事可以有立體角度﹐可以多面睇?

其實戀愛版個障礙就係你o地班男人就住就住唔show 自己衰格o個一面出黎… 不過我understand 男人衰格ge一面~ so我都唔會鬧ge …其他會員就好難講la
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 05:02 AM:

其實世事好多時候係咁,就好似e加咁.......『e篇文章只會出現係港男,而且亦只有出現係港男先有得發展到e加既地步............如果e篇文章一開始出現係戀愛版,相信早就比人唾罵而死』.......天真可以浪漫,殘酷也可激情
我都預左你會誤會(你說的對但不是我的重点),我所講的是事理........而引申出既係定義''天真可以浪漫,殘酷也可激情''............甚麼是定義?!?是浪漫還是激情???天真會殘酷嗎???...........(又要長篇大論,而且e加有D野吾岩時候講,而你講『個女跟你走﹐係因為你對佢好』係錯的).........所以你用自己一套去明白''天真可以浪漫,殘酷也可激情''就可以了.......遲D慢慢解
唉..

尋晚我打比佢,先多謝佢,問佢點解有盒雞翼,原來..........佢用自己的晚餐比我食,佢自己無食,話番到屋企食左兩塊消化餅就夠﹗
跟住我同佢講,叫佢無對我咁好,最緊要對自己好d,佢靜左一陣,突然有d喊住,窒下窒下問我,問我係米當佢係朋友,我話係。跟住問我每個月我搵幾多,我答萬幾元,跟住問我可唔可以每個月都俾$1,500佢,佢可以每個星期過來三晚幫我執屋(佢上次可能見到我屋企都幾亂),跟住仲話d錢包埋........如果個d日子我要就可以.........同佢做愛,不過唔可以打佢.........。跟住佢又喊,我呆了一陣無答,佢繼續講如果有d錢,佢媽咪可以做少兩個鐘倒垃圾,而佢好難再搵到咁多錢,佢真係唔想同其他人除左我..........做......。我無答,佢又問係米我唔想要佢。
我跟住同佢講無喊,我地係朋友,講左好多次,其實我好想即刻應承佢,不過這樣好似當佢係...........,朋友係米唔應該咁?跟住佢話佢媽咪番來,叫我一定要諗,聽晚7:00打比佢,佢今日會番早,就收左線。

請問我而家點做先至最好?
Originally posted by playbr2 at 2006-10-22 12:45 AM:

要好好照顧人家.............甚麼...
可以點呢?
大話講多100次,會變真話。
妄想想多100次,會變真實。
真真假假,假假真真。
係真係假,點都好,個故仔都幾引人入性,有想像力,夠創新。
對唔住,阻住你地時間.........
Originally posted by benson00 at 2006-10-22 01:18 PM:
大話講多100次,會變真話。
妄想想多100次,會變真實。
真真假假,假假真真。
係真係假,點都好,個故仔都幾引人入性,有想像力,夠創新。
Originally posted by cyt34 at 2006-10-22 01:33 PM:
對唔住,阻住你地時間.........

唔好甘講.....,一D都唔阻,反而好想知到個故仔點埋尾....
希望唔好虎頭蛇尾,草草收場....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » M記黃色星星薯餅T恤

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。