<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-20 08:29:

都叫左你晚晚咪搏到咁盡架啦................吉澤明步~~~
係日本既雞好多都好ok嫁喇~
愛一個人並唔一定要同佢一齊既
WO...估唔到個討論去到咁長...我依ga 先來講會唔會無人理我呢...
近排無咩時間上來...
希望有人理下我啦...

個標題好鬼熟...好似自己都試過...
不過我想情況同樓主應該就不太相同...

但係呢...總有一點地方可以講講既...
嗯...其實我驚講完你會話我無講過野...
總之就係你覺得好既野...佢未必會覺得好...反而可能係咁佢會覺得辛苦...
哈哈..講完...
Originally posted by cgdmzlam at 21-11-2006 10:43:

係日本既雞好多都好ok嫁喇~
吉澤明步 唔係 雞 !:

吉澤明步 = Ta Ta ~
你竟然話 Ta Ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-21 11:34 PM:

吉澤明步 ...
DUFF bb  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-22 00:36:

DUFF bb  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
忽然啤多左件都唔講聲俾老竇知.
多左個人叫我公公,嚇親~
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2
Originally posted by kaing at 2006-11-21 23:31:
WO...估唔到個討論去到咁長...我依ga 先來講會唔會無人理我呢...
近排無咩時間上來...
希望有人理下我啦...

個標題好鬼熟...好似自己都試過...
不過我想情況同樓主應該就不太相同...

但係呢...總有一點地方可以講講既...
嗯...其實我驚講完你會話我無講過野...
總之就係你覺得好既野...佢未必會覺得好...反而可能係咁佢會覺得辛苦...
哈哈..講完...
古人有云 : 有心唔怕遲嘛

再遲   只要你留言 或者各位哥哥姊姊既留言
細佬我都會睇   但唔覆就唔代表我無睇過~~~唔好誤會

講真喇
我覺得你講得好岩    我覺得開心   未必她人亦會覺得開心
所以依嫁都矛盾中~~~~~~~~~~~~~~~
其實如果你了解到佢既想法...就一d 都唔會矛盾...
但係佢一定唔會同你講...或者佢講過你都唔明...
我都可以比個方法幫助了解...就係將你既實際情況...
問一問d 女性朋友...點解佢會有咁既反應...
就可以幫助你了解佢多d...女仔有時好衰...
自己男朋友就唔會想講太多...要你自己去領悟...
人地d 男朋友就會教佢...很攪笑吧...
不過最終就係做人做事都好...唔好太過將心比己...
唔係將自己代係人地度...而係將人地代係自己度...
了解佢覺得好的東西...先為之互相了解...
努力加油吧
愛情是要雙方面付出的, 只要能度過難關, 便能解決任何問題
Originally posted by guswan at 2006-11-22 12:53 AM:

忽然啤多左件都唔講聲俾老竇知.
多...
我生仔速度好快ga am
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。