<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
4 o. [' v; v! u9 G0 i
5 j3 I  O% E- b, @
) ^- H' L) V& y, ?, u
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???% v$ z2 {2 G7 X; `# F1 Y2 \
e_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
  ?; i- u& I" d3 D# g" f
% Q, e4 h5 o1 \: T1 j8 Q5 A噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
" [5 z" {5 W! g+ T$ O8 h+ D
6 N% e; q+ w8 O 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???) w) {) U1 T3 ?# h  }
e_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
2 @$ ^* {6 a/ ]& U
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada
8 L/ A+ m! I, [5 A: U9 k2 I4 b" l& g5 ~% G
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
3 D8 y9 [- K: D% l* b
# c, Q. [0 k0 p; f/ Q如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
- C: r& @+ z/ m. b
0 N6 S7 Z/ V4 B- @( u$ }
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
( p5 L$ M* J4 f* y' {% p* _( C; E3 _6 p' C& j, m6 N- d
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
  q7 c/ V; o, dbobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
9 c8 [+ X& K  i4 }; |$ ?唐寧點會係溶化系???# z0 [6 p. u3 }. D2 F4 c4 _5 s- j
佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
( b+ ?1 q3 q' e% Q9 I2 `$ q) B如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada . Z# f9 e$ Y+ q; I% K( F

5 _# e9 l/ o- x! @, N& ^& \( T如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼* Y( O# G& w& d

0 ?* k) U+ Q& k( B4 a如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...
3 K  S3 y" O, I& O' Fvbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
% v# S7 q+ j# E3 o
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
+ H- s/ V" R1 J1 R# L佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~1 j+ u2 G7 J$ j6 ~) n* p2 G; g
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
; L9 {8 u* U% Z& @2 ~蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ..., ]0 H, ?' ^0 Z; Z, J  Z( D
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
8 M+ Z4 r' d. t1 y; [/ y" t朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
5 Y$ Q' e# H9 Le_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
- h' Y# [* H- r* _* I! B! p其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,1 I' j$ [! y+ g4 }( W; L
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
4 A" k* z3 r% w
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
$ D, f  b, f6 t% u& L2 h7 I% a佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
; t8 p9 g4 z. X5 e& w( D9 A朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
! \; R7 B4 B3 e, ?- R/ e6 a' ~e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
/ n" i9 q( N' ~7 F9 M5 q6 }
3 M" u1 j) M; ^$ r
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
0 g( y) x) C2 d  l9 ?9 |: j, K% c% B
vbvb - do的定義;
9 {4 l% E1 y/ R( L1 x! ^% B1 [6 d' V- @; e
. }2 d: r& b2 \+ z0 e# g不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
7 s) L' l4 ]/ C6 V* B) b- d8 F( r* q2 c
4 l( r- n" x5 r' ]& P0 s  I只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
' j+ Y2 s5 Z9 f: x
! `4 I2 h- G9 t# {/ j) V, W
% j/ A% }# K& Q/ \besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
) x. u- z) e- k
其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
/ w" |% S5 s2 m/ m5 k, A% q2 Q2 ?代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
" W. j/ X( f+ f0 ^" K' e4 ]% X# Ve_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
4 }. C  J1 w& N7 T# @你係咪想講lesbian呀?

.
.
" E8 y/ B. U# f# y. _9 }! m7 j- K  X6 ]6 c& t7 w# ?9 G
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
: W& W7 y8 E) K3 L5 b$ E/ n
+ A* c1 B5 R$ wvbvb - do的定義;& ]3 F1 V4 V. r: b1 S, G; r
7 J% `0 p+ c- E
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
  v0 \8 V) g- [
4 c# Y' U8 t2 m只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長5 ?8 i% H& I( Q4 X9 r

6 F, q7 K; n- v  k% z$ I$ r% @* v+ X( B  W- e
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...1 e5 j, T4 C/ I9 \3 t$ B
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
7 T0 `* }/ E  P2 G- q" k* |
同意x2
! o9 ]3 }# ?- r0 R: D1 `/ I, h樣樣計算太無謂la
$ r" [! f$ {8 L$ f
" Z2 t4 I) U! w+ H$ c8 H
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...2 \% Y0 D  p4 |6 x

) ?9 u$ z% c) w, S+ Evbvb - do的定義;8 x1 H( e& n1 Q5 O" T8 R& W

% U3 i8 ~1 o3 M4 [( i$ T2 H0 S不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
7 e4 a# f, n' T* e% C, K. L3 k
; G# A0 L3 ^: Z, B0 M5 W只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
, w' Z5 \2 S. x1 [+ p) Q% q3 m- ?: e4 R; }: T/ T
1 ]6 {! W8 ?) v
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...
0 |1 H( S( n* p1 u& \2 p9 r7 ]vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
0 ]: B3 C% O9 j* z咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
3 F8 ?! {# ]' r同意x2
  K9 o# \% M0 N% Q1 ^樣樣計算太無謂la* [5 H! c7 d! R9 ^( q
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
) y0 }0 X6 z6 Q! g& Q  n0 d
我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。