<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-24 11:52 PM:

咪當我流架,我左右開弓,砰砰聲架,彈跳力強,頭鎚重(唔準),但冇速度腳法low~
我都係左右開弓,不過有腳法,速度一般,彈跳力唔強,頭鎚一般:cool:
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-24 11:55 PM:

哈哈。佢又唔可以俾牌,真係吹你唔漲喎。
係呀,唯有怒啤
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-24 23:55:

哈哈。佢又唔可以俾牌,真係吹你唔漲喎。
佢冇風度啫,做得球證就預左有機會比人省,人地有冇心咁大個人分唔到咩,如果更因為咁而針對果個球員就真係冇資格做球證,基本上連成年人都唔配做
個日場波冇睇....第一個黃牌唔知佢點解拎啦..
慨然拎左就算啦,重係球證面前拍手掌...呢點咪傻仔囉!
前車可鑑...朗尼/奧尼華啦..啱啱先做完的咁野比人趕出場!
好學唔學!
我覺得碧咸係特登,但係點解佢要咁做就唔知~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-25 02:00 AM:
我覺得碧咸係特登,但係點解佢要咁做就唔知~
碧咸其實好冷靜架
上次佢特登拎黃牌停賽之後, 記者問佢:「做乜咁愚蠢犯規, 你下場對阿塞拜疆要停賽喎」
碧咸就答佢:「其實我係故意咁做架,我本身有傷,下場o既對手實力唔強,停賽之後又唔需要再顧忌拎黃牌。好多人以為足球員係好蠢,但我偏偏就有呢d 小聰明。」
所以你地如果以為佢魯莾,就大錯特錯 la
果下明顯睇到佢唔冷靜啦,因為個犯規都唔關佢事既,係魯爾被球証吹罰之嘛.........
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2005-10-25 02:12:

碧咸其實好冷靜架
上次佢特登拎黃...
傍門左道好多人都識,不過踢波要有體育精神,做人就要有品,特登犯規係為比賽勝負都情有可原,但為洗底就並非君子所為,佢事後都比人鬧到仆街
Originally posted by ciger at 2005-10-25 02:37 AM:

傍門左道好多人都識,不過踢波要有體育精神,做人就要有品,特登犯規係為比賽勝負都情有可原,但為洗底就並非君子所為,佢事後都比人鬧到仆街
警告

[ Last edited by abc123aa on 2005-10-25 at 05:30 AM ]
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-25 02:37 AM:

作為職業球員, 梗會有球迷不滿架啦
人地鬧還人地o既事, 碧咸自己可以以清白之身踢埋餘下賽事就最幫到球隊, 否則一個唔覺意對波蘭, 威爾斯或者奧地利停賽累球隊失分就得不償失啦, 佢仲可以最佳狀態為俾錢請佢o既皇馬踢好波添
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。