<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 01:24 PM:

[img]http://uk.premiership.fant...
唔係夠唔夠膽o既問題, 係夠唔夠錢o既問題
你有$21, 我得$15
你要我答我實話夠膽架
Originally posted by 艾力克 at 3-9-2007 13:32:

唔係夠唔夠膽o既問題, 係夠唔夠錢o既問題
你有$21, 我得$15
你要我答我實話夠膽架
唔係夠唔夠錢o既問題, 的確係夠唔夠膽o既問題哩.......
只要你夠膽用 Jerome(7.94), Chopra(6.63),D. Kamara(7.29) 代 VPS, Healy 同 BBtov.........
只要你夠膽用 Gordon(7.67) 代 Reina.........
只要你夠膽用 Nosworthy(6.45), Alex(4.82) 代 Terry 同 Arbeloa....................
只要你夠膽賣埋 Nani, 呀索, Utaka, Hleb..........

只要你夠膽, 你就可以 !~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 01:45 PM:

唔係夠唔夠錢o既問題, 的確係夠唔...
你之前...剩係話中場線咋喎
你咪咁買囉, 睇下下週你會唔會加我分
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 12:23:

榜首者, 人人得而代之, 我先唔爭戥佢唔抵......
我而家先夠膽用其他人
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 13:45:

唔係夠唔夠錢o既問題, 的確係夠唔...
不能忽略Heskly
至於C7,對我來說實在太貴
Originally posted by 艾力克 at 3-9-2007 13:49:

你之前...剩係話中場線咋喎
你咪咁買囉, 睇下下週你會唔會加我分
你估我唔敢呀........ 唔係我就唔係叫你 "跟" 啦......
正如上次的 Anelka, Dempsey, 我今次都準備咗一件秘密武器..........
上星期六的偷襲後的陣

Forwards
N. Anelka  
E. Heskey  

Midfielders
C. Dempsey  
Elano  
M. Arteta
S. Wright-Phillips
J. Koumas   

Defenders
G. McCartney   
G. Bale  
L. Young

Goalkeepers
C. Gordon
Originally posted by Rated-R at 3-9-2007 13:59:

不能忽略Heskly
至於C7,對我來說實在太貴
Heskey 我不如要 Silbierski...........
加埋 Koumas, 因為 Fulham 作客一般.......
而且睇落 Stephenovic 質素不及 Knight........
哈哈...真係上左頭15名內..yeah^^
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-3 14:05:

Heskey 我不如要 Silbierski...........
加埋 Koumas, 因為 Fulham 作客一般.......
而且睇落 Stephenovic 質素不及 Knight........
Stephenovic對抗性及反應俱差,而且Ful D後防全是虧佬,Heskey可以沖散後防
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo 英超聯 (2007 - 2008)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。