<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 00:47:
我女朋友同我講分手呀......... ...
老友,有樣野叫"男不壞,女不愛"........
佢覺得你做到好似佢阿哥咁,冇左種愛情feel
相反,果條友比到佢搵返果種feel~~
你呢個阿哥型男友,就緊係byebye啦!!!
搵個第2個啦
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 01:30 AM:
咁妳自己可唔可以接受一個咁樣嘅男仔?
...
小兄弟,愛情係盲目嘅,鐘意嘅就算佢做賊一樣會幫佢搵借口,唔鐘意嘅,你為佢上山下海噴火吞刀亦唔覺感動。
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-24 02:00 AM:

老友,有樣野叫"男不壞,女 ...
同意 "男不壞,女不愛"
有D女係越係得唔到, 越係難, 先更想得到
所以絕對唔可以完全受控於女方
多謝各位大哥大姐呀.......T_T
不過都係唔開心.......
因為可能我想佢幸福啦........只見到佢依家個個100%比唔到幸福佢所以有d唔憤氣
因為佢d姊妹都係咁講......依家佢d姊妹都唔再理佢啦........我好唔想見到佢咁呀.....
你地有無睇過倪震的sample love"簡愛"我有d同感
幸福小測試........靈呀

一個小測驗,很靈的!!

真的很靈的

真的真的很靈的

真的真的真的很靈的

我沒有騙人

一道一道題目地做,別跳著讀:

1)寫下一個異性的名字

2)你最喜歡的顏色是紅色,黑色,藍色,綠色,還是黃色?

3)你英文名字的第一個字母?

4)你的生日是幾月?

5)黑色和白色,你更喜歡哪個?

6)寫下一個同性的名字

7) 你最喜歡的數位?

你喜歡美國的加利福尼亞州(California) 還是福羅裏達州(Florida)?

9)你最喜歡湖還是海洋?

10)許個願望(一個實際的願望)

答案

1)你深深的愛著這個人

2)如果你選擇:

紅色:你是很警戒的人,你的一生中充滿了愛

黑色:你很保守,但很自負

綠色:你的靈魂很散懶,而且你是個比較放鬆的人

藍色:你是個八爪魚,同時愛很多人,而且你喜歡你的愛人的吻和愛

黃色:你是個快樂人,而且你給失落的人很好的建議

3)如果你的你英文名字的第一個字母是:

A-K 你有的一生中會很多愛和友情

L-R 你總是想歡享你的生命,你的愛情生活馬上就要開放

S-Z 你喜歡幫助他人,而且你的未來的愛情生活充滿希望

4)如果你生在:

一月到三月:今年你會很走運,而且你會發現你會以外的愛上一個人

四月到六月:你會有個很強的愛情,這段感情不會很長,但那美好的回憶會讓你永生

不忘

七月到九月:你會有個很快樂的一年且會經歷一個在你一生中好的,很大的改變

十月到十二月:你的愛情不會很好,但最終你會找到你一生的伴侶

5)如果你選擇了:

黑色:你的生命將會改變方向,當時看起來似乎很難,但之後你會覺得這個改變是你

一生中最好的東西

白色:你有個朋友很信任你,願意為你做任何事情,但你可能不知道這一點

6)他是你最好的朋友

7)這是你一生中會有的貼心朋友的數目

如果你選了:

加利福尼亞州(California) :你喜歡冒險

福羅裏達州(Florida):你是個懶散的人

9)如果你選了:

湖:你對你的朋友和愛人很忠誠,且你是個保守的人

海洋:你是個八爪魚,同時愛很多人,且你想讓你愛的人快樂

10)如果你一個小時內重新b另一個地方發表這個測驗,你的願望會在你的下個生日之前實現
咩係愛?!
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 02:48 AM:
多謝各位大哥大姐呀.......T_T ...
kinpong811121,
我條仔係識睇風水八字既!
佢成日都會講,人生係要經過好多事先會張大,
不論好事壞事,不論得失,
你可能得到朋友,得到金錢,
可能失去人格,失去自由,
但係點都好,呢D經歷就組成一個你既人生,
呢個人生係你既,冇一個人會有你既人生,
Christy.....多謝哂妳呀....
可能我一時之間未能夠接受到啦....
因為我都計劃同佢結婚,點不知所有野都一下無哂..
多謝哂妳呀...^^我會努力架
咩係愛?!
Originally posted by kinpong811121 at 2005-4-24 02:48 AM:
多謝各位大哥大姐呀.......T_T ...
如果我請你係我公司做,做一年,
簽約一年講明,
一月到十一月都係得學師,二千蚊一個月,
但係到十二月我出一百萬比你,
重比你做訓練經理,
咁呢一年約你簽唔簽!?

同樣:
如果個天要你受苦七十年,
但係最後二十年你好有人生經驗、好有錢、好有活力(三十歲一樣既身體)、有好多真心朋友、有好多服你既朋友、有好多以你為偶像既年青人、有一個好年青好靚既另一半、一個開心既家庭!
咁你覺得點!?
唔好睇現在,要睇未來!
你想佢好都唔好睇現在,要睇未來!
可能佢會經一事長一智呢!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-24 09:33 PM:
christy, well done +30
嘩!
我好叻呀!
好正經呀!
我一直也不知道有這麼的一個題目!
我是男性!
可以加入討論嗎? 

350 x 267 PIXEL下載

Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。