<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 03:32 AM:

如果大哨收埋腰的話跑得快左會更勁
之前睇過一段文,大哨話佢又唔到波d人會話佢"胖子",但一入到d人就會覺得佢又瘦又帥

國際米蘭向皇馬租借羅比尼奧 巴西三傑再掀轉會熱

羅納爾多和羅比尼奧來國際米蘭,阿德裡亞諾去皇家馬德里,這絕對不是空想而是有可能在今夏發生的大動作。

根據意大利媒體報道,在上周意甲聯賽結束後,國米主帥曼奇尼對於2個月只射入1粒進球的阿德裡亞諾相當冷淡,他對媒體表示「如果在未來一兩場比賽中讓阿德坐冷板凳也並不值得大驚小怪」。而皇家馬德里方面,新任主席馬丁準備繼承前任弗洛倫蒂諾的計劃,將阿德裡亞諾帶到伯納烏,在阿德式微、羅納爾多連續兩輪進球的情況下,雙方關於羅納爾多與阿德裡亞諾互換的可能性陡然增大。

雖然羅納爾多的商業價值高於阿德裡亞諾,但是年輕5歲的阿德在市場價值上卻比羅尼昂貴,雙方無法進行等價交換。這時候另外一名巴西國腳就被牽扯了近來,更比阿德青春的羅比尼奧同樣得到了莫拉蒂的青睞,據報道,國米已經正式向皇馬提出了租借羅比尼奧的建議,為期是12個月,國米同時擁有到期購買羅比尼奧的優先權利。

三名巴西射手是世界冠軍鋒線的主要火力點,目前身價全部超過2500萬歐元,可以說他們互相之間的微妙關係構成了今夏轉會市場上最受人關注的焦點,除了羅納爾多之外國米還在私下聯繫另外一名即將進入轉會市場的大牌球員——亨利,根據法國國腳的俱樂部隊友盧波利暴料,亨利不會去皇馬,但是國米和巴薩都很有希望獲得這名超級射手。
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-28 11:29 AM:
  羅納爾多和羅比尼奧來國際米蘭,...
要過咁唔穩定的阿祖安奴咪仲衰?仲想買羅賓奴?皇馬咪理佢啦~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 10:57 AM:

之前睇過一段文,大哨話佢又唔到波d人會話佢"胖子",但一入到d人就會覺得佢又瘦又帥
哈哈
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 11:39 AM:

要過咁唔穩定的阿祖安奴咪仲衰?仲想買羅賓奴?皇馬咪理佢啦~
叫國米行埋一邊啦
摺吧啦
大哨對拉科肯嘗試扭過人起碼証明到佢個心仍然仲係皇馬~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 12:27 PM:

叫國米行埋一邊啦
大哨入唔到都係大哨!大哨就係大哨!
想用阿祖安奴換?瞓著發夢時就可以
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 12:47 PM:

大哨入唔到都係大哨!大哨就係大哨!
想用阿祖安奴換?瞓著發夢時就可以
仲有羅賓奴,總之依家皇馬個班底就係我地球迷們既夢想,唔會咁易賣走佢地,國米返去用佢果d阿根廷兵啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 01:05 PM:

仲有羅賓奴,總之依家皇馬個班底就係我地球迷們既夢想,唔會咁易賣走佢地,國米返去用佢果d阿根廷兵啦
皇馬而家只係欠一個完善戰略!其他都夠啦!阿祖安奴唔啱我地用!要賣又好,放佢做後備都好,唔關我地事!
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 12:27 PM:

哈哈
我都有睇呢段新聞,笑死:
朗拿度對上一次主場入波,已經要數到二月十四日對薩拉戈薩西班牙杯比賽,減肥成功「大哨」透露目前體重減至八十七公斤,同○二年到世界杯金靴獎陣一樣:「我條頸比以往粗,身體亦夠強壯,球迷叫我肥仔,但我唔覺得係,只要我能夠入波,球迷眼中就會變得又瘦又靚仔。」現時「大哨」只差一球就可追平六十年代巴西名將華度所保持一百一十五球紀錄,成為西甲入波最多巴西球員,本周末皇馬作客巴塞自然係朗拿度破紀錄最佳時機。

肥叫粗壯,入波叫靚仔, 好幽默咁喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。