<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 12:47 PM:

大哨入唔到都係大哨!大哨就係大哨!
想用阿祖安奴換?瞓著發夢時就可以
我又唔介意阿祖安奴黎,只要唔換球員,皇馬大把錢,
買多個前鋒做下後備都唔錯,,唔駛場
場出d正選,等佢地抖下,都好架~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 01:17 PM:

皇馬而家只係欠一個完善戰略!其他都夠啦!阿祖安奴唔啱我地用!要賣又好,放佢做後備都好,唔關我地事!
咪係,我地唔需要果d以為自己係某某帝王又冇態既低迷球員,大哨都返黎啦,巴迪斯達亦都應該準備中
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-3-28 02:53 PM:

可惜阿祖安奴唔會甘於後備,而且佢都火爆,唔想佢黎
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-3-28 02:49 PM:

我都有睇呢段新聞,笑死:
朗拿度...
大哨一於係對巴塞既時候破記錄啦(起碼整夠兩粒)
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-28 03:31 PM:

大哨一於係對巴塞既時候破記錄啦(起碼整夠兩粒)
係呀~但唔知會唔會比人噓呢???冇左費高,集中噓朗拿度~?
Originally posted by kuru at 2006-3-28 02:53 PM:

我都唔介意佢來~多一個人用都係好事~
但換就咪攪啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-28 04:52 PM:

係呀~但唔知會唔會比人噓呢???冇左費高,集中噓朗拿度~?
搶曨風頭

裁判薪水遭拖欠威脅罷工,巴薩對皇馬世紀大戰恐將推遲

路透馬德里電---由於西班牙足球裁判(球證)威脅進行罷工,周六西甲領頭羊巴塞羅那(巴塞隆拿)對陣皇家馬德里(相關新聞 - 網站)的「世紀大戰」面臨推遲的危險。

廣 告

裁判們周一表示,如果不能得到最近兩個月被拖欠的薪水,他們就要在本周末的這一輪比賽前罷工。

4月1日和2日的西班牙甲級(組)和乙級聯賽都可能受到影響,其中也包括巴薩主場對皇馬的焦點戰和周日的塞維利亞(西維爾)德比戰。

根據媒體報導,西班牙裁判委員會(CTA)向西班牙足協通報了他們的一致決定,然後足協將消息轉告西班牙足球聯盟(LFP)。

LFP去年8月批准為裁判加薪20%,但裁判表示,他們在本賽季並未收到約定數額的工資。(完)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-28 06:45 PM:
路透馬德里電---由於西班牙足球裁判(...
應該唔會啦~世界盃就到喎
點都唔會比d比賽押後

"Real Madrid has taught me many values"

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。