<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-26 02:40 AM 發表:

你人工高者.....
不過, 1000 包, 如果用三間鋪人力, 個半鐘都可交貨
我拎綜緩咖咋....
但係咁喎,其他街客又點?唔做佢地生意?應付完呢個客之後,其他資源方面補給又要幾耐?咁其他order 又點?
要製造問題好容易,拆局先難呢~
閃 ~ 唔知聽日起唔起到身影碩之
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-26 02:40 AM 發表:
咁又唔得喎,佢代表公司,唔可以拒絕人客喎~
如果一check,嗰區供電正常,即係mcdonald 有選擇性去售賣,咁就大鑊喇,要求索償都仲得呀~

如果再玩大啲,一啲要多醬汁、一啲要走洋蔥、一啲要走茄汁,咁咪死得
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-26 02:41 AM 發表:

我會叫佢比低錢, 聽日送上府上
佢未夠絕呢~
試想像將8000蚊買卷送比人,再叫所有人同一時間要包.
each customer = new order
咁就真係點拆都死得,所有counter 開晒都死咯~
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-26 02:45 AM 發表:
閃 ~ 唔知聽日起唔起到身影碩之
影多d, 有好嘢我私人醒分比你~
原帖由 小小康 於 2008-7-26 02:47 AM 發表:

如果再玩大啲,一啲要多醬汁、一啲要走洋蔥、一啲要走茄汁,咁咪死得
嚴格黎講真係死人咖~
所以零售業最大忌係同人客有衝突,越大架構越濕滯~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-26 02:27 AM 發表:

點解會咁咖?
神油大佬你download 過d 乜扣得咁誇張嘅?
format pc so lost too many things ,so DL  video here ...but afer 24 hours la..why.?  no more reset ga la..???
我瞓喇,康哥仔你都唔好咁夜喇~
大家good night~
原帖由 markk 於 2008-7-26 02:51 AM 發表:

format pc so lost too many things ,so DL  video here ...but afer 24 hours la..why.?  no more reset ga la..???
don't worry la, I will help you to follow ga la ~
忍住手先啦衰鬼~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-7-26 02:51 AM 發表:
嚴格黎講真係死人咖~
所以零售業最大忌係同人客有衝突,越大架構越濕滯~
呢句害人不淺 => 客人永遠是對的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。