<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:50 AM:
4 a4 u. x  `- ]0 O# _% ~
# d* o& m/ Z" x: ?' Y回唔切~
3 w3 m5 e9 J1 X/ [( T& d0 E( O1 ]! u9 t
+ t# g: j1 u; g  e+ w. Q4 ?
你條死仔開頭仲叫我回多d=.=8 v0 t! H7 `; B, a0 B3 E
想我死
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:50:
& M7 }' m. v3 V! L) A; `+ f* i5 S0 y: X4 Y4 Z

7 q6 G1 d. }/ e! |2 U% M我econ(micro)好渣嫁
3 m$ R0 L% s( a0 J  R! b
好似我無樣野好…marketing、econ、finance!怪唔知得要讀accounting…(比起其他叫做好少少)
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:50 AM:
4 S) |8 E4 {6 t) }! a2 Isleep lu..6 I2 @& r' Y/ e  Q2 U/ G$ |
goodnite all
! G, H& V% G; t7 U/ d- G; X3 v4 @* J88ASU
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:52:7 x3 U( U' W' I  h( Q& C% y$ Y7 Y
. r5 k* t/ _* L' \5 Z( ?
D文化人好寸架﹐但距地又寸得起鍋。果次睇距同便利做訪問﹐睇到我眼火爆。
* p9 j& C# C2 [- X( g) L% p% a
係呀,同佢地師傅風格唔同@@"
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:47 AM:
" |) n6 b! L" x9 e* O% ]7 t
7 f# c8 [" E1 |3 T$ E% w, T7 i; P
佢既不羈唔太適合做版主
+ c- x  M  B! Q8 q
我好冷靜ga
【icon小偷™】
Originally posted by jublio at 2005-6-26 03:52 AM:
. l0 m% w; H, A8 W" e! r, ?& W3 l% F4 _& u
好似我無樣野好…marketing、econ、finance!怪唔知得要讀accounting…(比起其他叫做好少少)
7 n1 A& J% ~+ |
& T. W8 ?0 f  L$ ]! Y  p我未讀過=.=
6 D# g4 i4 ]. Y# \+ K. Laccounting讀得叻好好搵嫁噃
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:53 AM:; e- ^! ?9 V* D4 ]: b, }

! [6 E' ?3 T$ y$ {6 O9 Y# }- {我好冷靜ga
4 {7 @" r( n: }6 ~2 Q' ~; ]0 `

% g! i7 O$ }$ _. T1 H/ _又唔可以太冷靜嫁喎
; i* q6 X6 U4 N2 D有壞人要出手嫁
我比較鍾意劉天賜(賜官)~
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:52 AM:. t" j: I1 Y2 c" R( [/ C5 E
2 G: S" ^( G1 u5 o+ H) q
D文化人好寸架﹐但距地又寸得起鍋。果次睇距同便利做訪問﹐睇到我眼火爆。
& f  g* e9 _; [6 n2 |0 A3 b點解眼火爆既??
5 g1 C5 m/ `- L5 F我每日都有睇佢專欄
" F, i$ e6 Y: O以佢既文采稱佢為香港第一才子也不為過!
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:54:" H' G; X. Y/ @' L! d- q
& n: ?" u# f4 F

( ~$ P- i; N  q; e( m, @我未讀過=.=
" u9 H' y, Y3 `2 Y- j5 u% D9 U3 ~accounting讀得叻好好搵嫁噃
9 C4 b! Z/ @# p: }( Z& P% F1 X
well…最慘讀唔叻…呢下死呢…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。