<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 01:55:
" Q* A  u0 J7 C: t& g1 k! c我比較鍾意劉天賜(賜官)~
0 i2 E8 ?& y% r+ P5 ]5 v呢個咪佢師傅囉@@"
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:54 AM:
# e; N" `# {1 D' R/ o( q  ~5 b" [! {3 e
我未讀過=.=5 Q' ?# b' k7 |( Z% |( @
accounting讀得叻好好搵嫁噃
4 _8 }, a: q3 I/ K# @# h
正所謂﹐無一間公司唔需要會計﹐有人賺錢既地方就有會計既生存空間。1 ?* R: U4 i. p- v7 j: @
所以我自己都有自修會計架。
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:55:8 X# M; o. f" b& \
% V- [9 W4 L3 c( g# ?+ l( X

# }, b( T' S9 _5 J又唔可以太冷靜嫁喎/ ^* \" g8 x' t9 J
有壞人要出手嫁
$ ?! e7 g. {9 g9 w如果唔係俾人蝦…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 03:56 AM:
, d7 h/ T* ~* k' Z8 x+ `. M/ P9 G2 }  v0 T  U$ I: n+ ?& i
well…最慘讀唔叻…呢下死呢…
5 z; d' }# Z5 ]4 B# |" r+ P
# ]5 }8 t! C; Q9 n* B! ~, h, _5 _accounting係可以俾心機就讀得好嫁, 唔係咩?
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:55:" i) r( N, K3 G1 B
2 p$ h% H' P2 y4 [' _+ ]# n
9 [. \/ [1 w2 s9 U# E1 ^
又唔可以太冷靜嫁喎( K& q  k/ g! D
有壞人要出手嫁
# f! {( x% `$ `; k3 F- @/ K5 o* l$ Z同意@"@
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:56:( t+ G0 X( Q/ R

. S! v: l$ k6 o6 A+ m正所謂﹐無一間公司唔需要會計﹐有人賺錢既地方就有會計既生存空間。3 {. d/ Z7 a$ H9 B- ^9 S
所以我自己都有自修會計架。
; V- O# J$ |& J0 e# [
我讀會計都係因為咁諗,而唔係自己鐘意…唔怕無工…做呢行只會擔心人工高定低…
睇完波返入黎先
相信好文區兄弟唔會搞事
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 03:56 AM:8 w! `6 S2 K- m( V3 y) {
0 L, P" |5 r) i0 v  h8 p1 L
正所謂﹐無一間公司唔需要會計﹐有人賺錢既地方就有會計既生存空間。
3 E3 }; k2 A. ]0 {所以我自己都有自修會計架。
/ u) O; D7 i# o

. s: I+ T! Z1 E8 w5 ^" r- X; s2 a我自修management=.=" ' L3 F( I5 X+ `
(做版主)
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:55 AM:
5 I0 [% ]8 V1 t& S$ \
& \- f" l& X: v2 I. n  H點解眼火爆既??2 C* U9 P" u" j1 V, i& \
我每日都有睇佢專欄. z; c" l: q# B" K- x% k5 L; d5 Y
以佢既文采稱佢為香港第一才子也不為過!
: \3 j, C. s2 A
係距寸爆人果下姐(唔係專欄﹐係個訪問講車)﹐好似沾叔都唔係個個岩架。但個人認為距的而且確係一名才子。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。