<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-30 09:58 PM:

馬體會果個呀~紅魔仔講既= ="
一於入皇馬!
皇馬現在雖然排第2,但仲好唔穩陣,要繼續贏落去先得
星期日醒d呀~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-3-30 10:01 PM:

一於入皇馬!
所以我咪話為佢打開大門囉
摺吧啦
Originally posted by kuru at 2006-3-30 10:12 PM:
皇馬現在雖然排第2,但仲好唔穩陣,要繼續贏落去先得
星期日醒d呀~
係呀~一定要贏巴塞
摺吧啦
2006年3月29日

皇 家 馬 德 里 球 星 碧 咸 腳 踝 擦 傷 在 周 二 訓 練 中 惡 化 , 可 能 無 法 在 周 六 對 陣 巴 塞 隆 拿 前 及 時 痊 癒 。

「 一 踢 球 就 非 常 痛 , 」 碧 咸 說 。 「 我 已 經 注 射 消 炎 藥 物 , 並 進 行 冰 敷 , 不 過 仍 然 需 要 一 些 休 息 , 看 看 傷 勢 變 化 。 」

他 表 示 , 「 要 觀 察 一 下 腫 脹 的 程 度 , 看 看 能 否 消 腫 。 另 外 疼 痛 也 是 個 問 題 , 不 過 我 希 望 能 上 場 比 賽 。 」 碧 咸 在 周 日 4-0大 勝 拉 科 魯 尼 亞 的 比 賽 中 受 傷 。

唔好有事呀~大佬~皇馬冇左試但一個都唔掂...

332 x 450 PIXEL下載

唔怕做錯一件事~最怕係後悔冇做到一件事~
Originally posted by pong391628 at 2006-3-30 11:27 PM:
2006年3月29日

皇 家 馬 德 里 球 ...
唔好有事呀~大佬~皇馬冇左試但一個都唔掂...

都唔係既,冇左一個半個都唔係問題,最梗要係睇球証
上次巴塞明明入左兼冇手球,都比球証擺烏龍,
所以最重要係睇球証,當然都希望碧咸出得到,
諗住重注五分嘛~
Originally posted by kuru at 2006-3-31 01:00 AM:

唔好有事呀~大佬~皇馬冇左試但一個...
果場我懷疑個球證係盲既
皇馬依家冇左是旦一個都唔掂呀,試諗下,冇左碧咸既傳送同罰球進攻模式會單調好多,因為人地下下緊身mark實你已經得.........
而且卡路士同巴迪斯達既罰球命中率同斬出去既準繩度又冇碧咸咁高........
摺吧啦
點解當年唔用你呀,因為你真係唔掂呀嘛
【明報專訊】費高轉投國際米蘭(相關新聞 - 網站)後終尋回「第二春」,不過曾貴為世界足球先生的他始終不忘被皇家馬德里(相關新聞 - 網站)棄用的恥辱,日前更炮轟舊會像「馬戲團」,巨額買入球星只為商業,非為球場表現。其實皇馬表現如何,就算費高不說球迷也心中有數,8號仔奉勸費高省回「口水」,全力養傷為下周歐聯8強次回合復出吧﹗

[ Last edited by abc123aa on 2006-3-31 at 12:23 PM ]
摺吧啦
殺啊~~~

(綜合報道)
(星島日報報道)皇家馬德里(相關新聞 - 網站)作客巴塞隆拿的「西班牙打」,周六一觸即發,賽前雙方都收到好消息。皇馬球星碧咸(相關新聞 - 網站)已全面復操,至於巴塞的拿臣亦已操足狀態,雙方都準備好在這場西甲大戰中一展身手。

碧咸於早前對拉科魯尼亞(相關新聞 - 網站)的聯賽中受傷,現時右腳踝的傷勢已無礙,而且昨天已經恢復操練,他希望以最佳狀態作客魯營球場。隊醫辛馬田談及碧咸的傷勢﹕「他沒有任何不舒服的情況出現。」

至於上場作客賓菲加被換下的瑞典球星拿臣,今季後便會離開巴塞,他坦言已做足準備迎接與皇馬的最後一次打戰﹕「我感覺良好,而且體能狀況極佳,在周中歐聯賽當我被調離場時,我一點也不覺得疲倦,現在我已一切準備就緒。」
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 10:06 AM:
點解當年唔同你呀,因為你真係...
咁清高,果陣就唔好做巴塞25仔啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。