<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-6-26 01:58 AM:
0 m+ p# W! }/ B0 ^4 Z3 t+ |3 O5 T) x睇完波返入黎先
' r3 C% y( `# j9 z4 _hi~真86
Originally posted by michael86 at 2005-6-26 03:58 AM:
2 R3 _. @) @- S( b1 j+ H9 t, \睇完波返入黎先
/ F7 a5 V# e" s; ^/ B9 o. \
  g; F6 {4 |' J) ~* B
咩波?
Originally posted by michael86 at 2005-6-26 01:58:7 j  D  W, c! F) n. e/ [# ?/ D$ u1 ?
睇完波返入黎先
8 K* M+ z4 W' g- o8 x3 j賽果....?
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:57 AM:& E( k% q) _; i% |/ f- B! e( A

1 C( N7 Q6 |) |( i- Maccounting係可以俾心機就讀得好嫁, 唔係咩?
6 E, `) v+ r- {1 q# R9 w7 w& q好講天份
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:57:7 `* z0 H8 n: p9 u
2 W( v6 K# \) o& D$ T
3 }* Q4 y6 j; H- P
accounting係可以俾心機就讀得好嫁, 唔係咩?
% s" n8 V4 U& R( R/ u  ?; B8 K) k$ y, S
er…係卦…只怪我自己…
1 F9 W* E7 q- ~3 u, F( E) B! k
" p! P* C4 f  ~3 O/ W$ D不過我見過有d人真係幾俾心機幾勤力都讀唔到…對佢地黎講點都唔明點解debit credit…咁樣點讀落去
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:58:& c& |6 a/ Y* N& y7 n
7 ?) m# @& c, g$ E

' k; O" d; Q$ L- F4 d9 \- C; z2 T/ P% e我自修management=.=" ; W9 ?8 q$ @; N9 ?
(做版主)
% v- r% q( ^7 x1 ?2 i. f9 C0 D
好叻呀…
Originally posted by jublio at 2005-6-26 02:00 AM:
% W- t: z$ K( T' F7 V
% ?" T6 p; A0 Q. s+ k+ k% b- aer…係卦…只怪我自己…
; E" T0 F$ }! C6 r' z7 s2 V3 x* ?2 Y5 m
不過我見過有d人真係幾俾心機幾勤力都讀唔到…對佢地黎講點都唔明點解debit credit…咁樣點讀落去
2 {6 T* O$ _1 ~- c: a
所以真係講天份﹐有D家族全部都做會計﹐有D就全部做醫生。。。。甘解囉
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:59 AM:8 L5 E9 _1 t) S# Z1 Z! j
# ?4 W- E9 s% q( n; ]0 ~
係距寸爆人果下姐(唔係專欄﹐係個訪問講車)﹐好似沾叔都唔係個個岩架。但個人認為距的而且確係一名才子。
9 D1 P( [6 v2 ~$ R+ v我個人比較喜歡佢講番佢係英國讀書既歷史
/ K7 L8 {$ S* U: @( ]  O# ^$ u佢講政治太左搖右擺
- z; G& R: M& N0 \8 ]# p不過佢寸親都係拎一大堆歷史出黎0 S3 e( k. M: @$ e& O
真係可以串到一個人無聲出
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:59 AM:$ s5 D) C2 ~2 E+ @' [: ]

* K) b7 n; O/ w6 E% k賽果....?
- Q6 x, |; ]8 {0 r+ K

0 D3 Q/ f8 H" @" U1 }巴西贏3-2
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:58 AM:6 n- Q8 C" U- ^# w
相信好文區兄弟唔會搞事
! ^  k) p1 }  j, X$ A% T6 g. G( n: c& z" o7 F1 T
有時要搞下版務區, 其他區家麻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。