<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:13 PM:

其實就算對方打得好過自己支持隊波都冇可能向對方既球員拍手掌.......班拿貝d球迷真係奇怪
一黎真係欣賞同尊敬對手,真係征服皇馬球迷既心~2黎都係間接做出不滿皇馬既表現,但都係愛之深責之切~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-31 11:15 PM:

一黎真係欣賞同尊敬對手,真係征服皇馬球迷既心~2黎都係間接做出不滿皇馬既表現,但都係愛之深責之切~
就算欣賞我都唔會踩自己支持果隊去拍對方手掌,咁樣雖然比壬馬班人知道發生緊咩事,但係對當時比賽緊既佢地會有好大影響........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:16 PM:

就算欣賞我都唔會踩自己支持果隊去拍對方手掌,咁樣雖然比壬馬班人知道發生緊咩事,但係對當時比賽緊既佢地會有好大影響........
為對方鼓勵都係岩既,始終足球都唔應該有仇恨~咁先顯得皇馬球迷有兼容並濟既心嘛~識得欣賞對方球員~
但無論點都唔係喝自己球隊倒采既..=.=”
Originally posted by tkk2p at 2006-3-31 11:18 PM:

為對方鼓勵都係岩既,始終足球都唔應該有仇恨~咁先顯得皇馬球迷有兼容並濟既心嘛~識得欣賞對方球員~
我自己既立場黎講係支持果隊就果隊,唔會因為對方打得好而拍掌,欣賞對方就會~
但係皇馬既球迷可以做到咁的確係好少球迷會做到,係比較特別的,但從另一方面諗,可以令到班球員諗起果時既慘況令到皇馬有動力去「踢出漂亮」
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2006-3-31 11:22 PM:
但無論點都唔係喝自己球隊倒采既..=.=”
咁又唔會...........
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:22 PM:

我自己既立場黎講係支持果隊就果隊,...
係呀~朗拿度咪發奮,唔衰比人睇囉~哈
我等緊佢對巴塞發威,仲有世界盃呀~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-31 11:24 PM:

係呀~朗拿度咪發奮,唔衰比人睇囉~哈
我等緊佢對巴塞發威,仲有世界盃呀~
我都等緊佢對巴塞發威,一個搞掂幾個整夠兩粒破記錄
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-31 11:25 PM:

我都等緊佢對巴塞發威,一個搞掂幾個整夠兩粒破記錄
世界盃都好似爭3粒就成為最多入波果個喇~
Originally posted by tkk2p at 2006-3-31 11:26 PM:

世界盃都好似爭3粒就成為最多入波果個喇~
咁樣佢破硬記錄啦~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。