<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-2 03:08 PM:+ w( a3 ?7 {# d/ b: L9 N$ T

+ i3 p6 ~6 f. R3 h4 C! Q你真係唔知係我邊到出身嫁:cool:
9 Y" B* H3 |- x8 d* X  [7 l& v6 F  v& M; R. F' W
願聞其詳
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 15:11:8 c% k; N9 e% |! s& E7 \
願聞其詳
! X) s( ]/ C, O& O5 Y. q
你搵下啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-9-2 03:13 PM:) H0 _4 S! z# z" h" _
9 ^2 S: J" E; v8 W& X
你搵下啦
! \( n% b) v0 u: m6 h1 f
0 q/ ?! w! }3 b* `4 ~
耶.... 唔講就算
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:18 PM:, f7 ^) U" O' V; M
( w# v* P5 L% K' I5 N

: h. |, T! ~  r! E! J4 s: m5 f, y! {2 K耶.... 唔講就算
: S& L' C9 e6 @% d佢係墳場姑爺仔!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:21 PM:
( w  G2 ~- T% k9 m' ~8 Y6 h/ c% k2 I
8 z! L+ `$ B) ?$ m/ f1 N佢係墳場姑爺仔!!!
# e& k+ K6 X$ N+ v$ `2 ^
" F1 ~% t/ P4 `. F& c8 \
我未嫁之前都媾死仔
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:25 PM:
( q0 X& \' v! W; c, U! s9 W4 F) f! w

% h' L$ z, e3 C, K: R' D1 |- Y我未嫁之前都媾死仔
+ Q' |$ V: u0 U; V, W* s
阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架....../ U7 n8 P: T2 C7 B2 p

( J' U- ~: s  y" R6 ?, z不過果日你唔係度!!!!
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:27 PM:
- d/ g% p; ~: g; h9 g3 y$ i1 U/ W( ~" a$ r% c6 D/ b
阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架......1 o8 n" C4 m0 C! r
' B% y9 S7 I; J( o
不過果日你唔係度!!!!
5 e8 K1 ]0 H$ ~: E
9 L/ ]! K" M; P8 B6 u3 f' M) S
d上咗年紀嘅.... 點會唔識吖....
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 03:27 PM:- X( h: F; B8 {* S7 U9 o! m

, o7 x6 s2 h/ H4 q* b1 K! u阿之....你好叻呀!!!!!....上次阿左話...邊個識有一分o架......
% k' e6 u+ K  f0 x/ H: z5 E9 t3 k% z+ X
不過果日你唔係度!!!!
/ r$ I7 E5 M" f; U# J! H& u0 w! ]; ]6 @. }  C$ ~. U+ |" ~! X; @
咁都有分加
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:30 PM:
+ ?) e0 b2 Y& N- e  ]& @8 {* e8 F4 n
4 E( {. y: B7 [( R% r$ s- ~. w( B
d上咗年紀嘅.... 點會唔識吖....
4 n1 ^0 K# ~/ h. Y. S9 n+ s
阿左話佢好細o架喎.............
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 03:32 PM:
. Z, f% y, w1 b" y2 S0 R3 D; Q
$ [8 \/ G5 o# D8 X# I) `3 g( {- \
, {: \; A- R+ `4 f咁都有分加
, K3 H- P- I& e% N' O, N55....佢諗住冇人識掛.....
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。