<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
點解雲佬無正選仲笑笑口?
我諗佢明白左費格遜既真正意圖了

由於世界盃就黎
雲佬基本上已經穩奪荷蘭既正選
但沙夏就唔同
法國多前鋒,查施古特、亨利、韋托特、施斯
沙夏之前傷左咁耐
又未有表現
但經過呢幾場後,法國應該明白沙夏的實力
沙夏去德國既機會大升
沙夏入兩粒都漂汗唔識笑,搞咩?!
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-19 09:49 AM:
沙夏入兩粒都漂汗唔識笑,搞咩?!
saha叉喎左費sir個放水戰,俾費sir罵xd
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2006-3-19 04:07 AM:
點解雲佬無正選仲笑笑口?
我諗佢明...
希望真係咁/.\
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by 瑞比 at 2006-3-19 04:50 PM:

哈哈,咁沙夏就抵球迷錫喇…叉喎左費sir個放水戰
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-19 01:48 AM:
史高斯考察...
我覺得路蘭都好岩曼聯呢~
佢又真係好似史高斯的~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 瑞比 at 2006-3-19 04:50 PM:

驚俾飛boot~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
各位曼聯迷....
我計計下曼聯唔係冇機會拎聯賽冠軍....
只要車仔係最後8場贏唔到4場...當中有1場對紅魔
曼聯贏曬比賽有90分...
未必冇得拎冠軍.....
一齊為曼聯打氣啦.....

車仔今日輸比富咸..心都涼.....
我記得有1年都落後8分比阿仙奴...
最後都追到拎埋冠軍....

希望今年可以再1次睇到曼聯企係頒獎台度高舉聯賽冠軍
費sir再1次創造奇蹟
Originally posted by brian213213 at 2006-3-20 03:48 AM:
各位曼聯迷....
我計計下曼聯唔係冇...
唔好諗咁多,結果唔好理,總之之後既比賽以全勝為目標吧:)
英超紐卡素現正物色一個極有份量級前鋒黎代替季後退休既舒利亞伙拍奧雲...
據聞名單中出現F.托里斯同雲佬...
正好此時雲佬在曼聯過符不好~...紐記想乘機掘佢走

其實....若果其他球會所出既價未如理想既話,
雲佬就可能唔會賣比人,留番比自己用~~
雲佬呢一種天生既射手,真係可一不可再,10年都未必買到一個咁好用,
入球率咁高咁穩定既中鋒...希望費sir回心轉意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。