<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2006-4-1 10:33 AM:

巴塞都就快棒杯啦
捧盃咁又點?
摺吧啦
唔出糧比人係唔o岩嫁.........

路透馬德里電---西班牙足球裁判(球證)周五得到保證將獲發被拖欠的薪資之後,放棄了罷工計劃。

「取消罷工是一個明智的決定,因為裁判們的要求得到了滿足,」歐洲新聞社(Europa Press)援引西班牙體育部長利薩維茨基(Jaime Lissavetzky)的話說。

在各界對巴塞羅那(巴塞隆拿)與皇家馬德里(相關新聞 - 網站)的西甲世紀大戰即將於週六開賽的情況下,西班牙裁判周一曾威脅表示,如果不能獲得被拖欠兩個月的薪水,將進行罷工。

西班牙足球聯盟(LFP)周四同意支付工資,不過由於承諾的薪資下周才會進裁判們的賬戶--遲於周五的最後期限--人們仍然心存疑慮。

長期上演權力角力的LFP與西班牙足協(RFEF),互相指責對方要為事件演變成這種局面負責。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-1 10:35 AM:

捧盃咁又點?
巴塞D球迷咪開心
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠

Originally posted by abcde1918 at 2006-4-1 12:11 PM:

巴塞D球迷咪開心
開心關我咩事?=3="
摺吧啦
話時話,今晚大家認為幾比幾呢~
我認為皇馬贏3-1或者3-0
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-1 01:30 PM:
話時話,今晚大家認為幾比幾呢~
我認為皇馬贏3-1或者3-0
贏既話都會係1球喇~不過外間都普遍睇好巴塞~

睇唔明添~又話咩皇馬自殺,又咩底褲...
Originally posted by tkk2p at 2006-4-1 01:35 PM:

贏既話都會係1球喇~不過外間都普遍睇好巴塞~
我認為皇馬會係開波初段搶攻,好似上年第二回合咁,上半場已經領先三比一
如果搶攻成功的話好打好多
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-1 01:38 PM:

我認為皇馬會係開波初段搶攻,好似上年第二回合咁,上半場已經領先三比一
如果搶攻成功的話好打好多
最緊要氣勢唔好比人壓到呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。