<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...
返回列表 回復 發帖
車仔臨天光賴尿,不但止輸波,gallas仲要做埋紅牌阿姑,makelele儲夠5張牌....哈哈哈
下場對曼城,曼城做低佢地多一次就好
早晨
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-20 10:10 AM:
車仔臨天光賴尿,不但止輸波,gallas仲要做埋紅牌阿姑,makelele儲夠5張牌....哈哈哈
下場對曼城,曼城做低佢地多一次就好
心涼xd
好驚下場費sir有送分俾布魯士護級=.=
Originally posted by 瑞比 at 2006-3-20 10:26 AM:

心涼xd
好驚下場費sir有送分俾布魯士護級=.=
笠臣會咋形架wo
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-20 11:07 AM:

笠臣會咋形架wo
上年放咗俾笠臣嘛~

今年咪到布魯士囉~

不過今年自己都爭緊聯賽我諗唔會點放水~

尋日真係睇到好心涼...本身又唔係話憎車仔...但係先睇見林伯唔輸得...再有摩連奴輸唔起...真係令我覺得你估你真係場場波都嬴硬架咩~

曼聯努力將餘下賽事保持全勝的話我相信聯賽冠軍會手到拿來~
Originally posted by iMacc at 2006-3-20 11:15 AM:

上年放咗俾笠臣嘛~

今年咪到布魯...
車仔而家75分,曼聯打少場爭12分,打埋果場嬴埋只係差9分
遲d作客車仔,大膽d講嬴既只係差6分....
+上車仔而家仲有足總盃要兼顧(希望唔好咁快出局)........所以理論上唔係冇得追

但紅魔面對嘅硬仗都算多,睇番而家淨低9場波
當中主場對阿記,米保,作客保頓同熱刺較為難打

追趕車仔只係一個目標,都係穩守第二位置比較實際....
http://www.hometeamsonline.com/s ... ED&gameID=15502

第一版曼聯賽程連結個網站好似有d問題.....定係我睇錯↑↑

曼聯對車仔o係高貝利打
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-20 12:01 PM:
車仔而家75分,曼聯打少場爭12分,...
其實我覺追車由一個奢望變成係一個希望已經好開心~

我就當嬴咗車仔咁計...因為根本上唔嬴車仔想追都難~

餘下賽程除咗打新特蘭, 查爾頓, 韋斯咸同米堡我覺得易打d之外...其餘真係場場都要搏...因為對手唔係為護級就係想打歐洲賽...不過伯明翰問題都應該不大...相信除作客車仔外我反而覺得作客熱刺會難打過主場對阿記...不過最近阿記狀態又回升咗d~

希望5場8分奇蹟再現啦~
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-20 12:04 PM:
[url]http://www.hometeamsonline.com...
係就好呀~
費格遜不希望舊部屬降班

曼聯領隊費格遜接連需要面對兩支由舊部屬執教的護級球隊,他坦然不喜歡遇到這個情況。

在週去週末曼聯先作客笠臣執教的西布朗,而下週日主場面對布魯士執教的伯明翰。

費格遜表示,他們需要擊敗他們去爭取分數,同同時間,他也不希望那兩支球隊降班。

曼聯落後車路士十二分,少賽一場,而他們除了要繼續向榜首施壓外,還要盡量保持與第三位利物浦的距離。

「我很討厭這個處境。」費格遜說。

「笠臣是曼聯其中一個偉大球員。」

「他是一個偉大的隊長,而下週我又要面對另一個前隊長布魯士所執教的球隊。」

「我只希望他們之後可以獲得足夠的分數不需降班。」「我只希望他們之後可以獲得足夠的分數不需降班。」

上季西布朗,今季唔通伯明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【奧脫福茶餐廳】--- 再見C朗,野獸出走...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。