<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:05 PM:# }( v& v1 z) _

2 z1 n$ m$ v$ q  k% D
( Y6 m9 J; c4 O4 l6 U其實何為 "素女" 呢?
' K$ s3 a& v9 h& U& H0 m) r
非專業為"素"
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:07 PM:& y. K8 ]7 n/ q  D# P+ `
8 ]( V+ W2 L$ r2 s( t
唔化莊果d ??
$ k( Q9 n- ~" E唔係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:07 PM:+ f$ p# {( N8 E0 W: f& B

8 P4 k0 Y, v0 h' C6 Y  s! |唔化莊果d ??
7 a0 j: U( l- {! ]4 M+ r4 P1 s/ X
; {% ?3 x- u* C1 n1 O阿莊係幾唔化架
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:04 PM:# n/ ^3 y3 L% T  U  j6 _
- I- u$ U1 E( d3 z/ X5 ~9 Q0 o

+ U1 m" N+ V* R; p& ?3 G7 M滋之枝
+ H' p7 j1 f& d6 a/ I9 H
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 04:08 PM:
9 R9 L% N0 M5 ~' R1 @* D8 R9 _' J' Q
唔係!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
) }- e# n$ y9 p6 Q
你好pro呀~~~~我都唔9知
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:08 PM:
0 v( J+ A% r* L  E$ }/ w9 i/ t* H6 ]* P/ ?, b8 E+ V. P* A, s

4 I4 Y: }$ a: v9 S2 u阿莊係幾唔化架
# U) m+ ]# u  k4 [
撚化囉
Originally posted by johnwu at 2005-9-2 04:08 PM:
0 F2 v0 _* X! p9 c3 m# v& v$ V  p; Y! O
非專業為"素"
4 V/ H- u, Z8 _+ Z) E4 f% @: }" U6 r! n
所以食肉先算專業
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:06 PM:
+ ?8 I# o5 p) z
) {( Q) R0 j1 o; P5 u+ {
2 m$ w' y+ s7 I! n$ c9 }佢話想打牛巾丸喎
1 U' }' L) a, V
痴筋就有份......
% l8 M* d4 s1 k0 t; y, C- `2 A4 D# h4 K
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:
$ C* g8 R8 Q; x; |) d" K: H. w: x1 o0 e+ n$ A9 H
你好pro呀~~~~我都唔9知
+ t# p+ t" F- f4 ^4 ?# G# m+ N2 a5 X  |2 j& d1 `
有人 實知
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:3 b8 i0 U& y8 q6 X- z1 n6 O0 k
4 H) O$ c; l0 `% P$ C
撚化囉
2 C) D. u: }: }. n- \! ^$ f4 Y
0 _/ e& t2 @6 n& Q9 X9 p( I: Y: Y$ t" _8 S唔撚化..... 佢.... 喇5 F1 ?  A+ V8 e" T* Z& F
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。