<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:& X6 [; k: j* M$ H8 u

* n$ i7 t& d2 @0 u+ X- a1 W你好pro呀~~~~我都唔9知
! \1 z- ^- c& Q6 c8 o: {你爛ロ
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:09 PM:, y- w8 i# |/ [
0 O7 D$ L1 u' n1 G4 y7 j
+ E+ e: R1 w: u
所以食肉先算專業
. w& V3 l) O2 a# P
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:09 PM:& G; ^" T* ?* }1 X3 w
4 \5 I* V7 D2 s* S
你好pro呀~~~~我都唔9知
4 V4 S8 V+ V& i. T/ t6 ?
% Z, g: j8 Z0 w+ [
所以佢叫我做素女囉.... 因為我都唔識....
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by johnwu at 2005-9-2 04:13 PM:
2 |' ~) @3 |7 s4 F
2 t* o. C: g9 ^; w你爛ロ
4 f2 U5 f( a4 ]& b! C( H
我打多左......><~
. _$ k5 G- m- o/ `( K4 ]! d* C
2 }& n" ?. s+ F8 l# T7 p. n唔 = 口口9
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:14 PM:* G$ k2 i8 R2 J
( s* b, P: |' l
我打多左......><~+ R' r8 D& S8 L$ P5 v" z
* E% N( ~5 x* i  f' [
唔 = 口口9
3 h. a+ I4 a1 f: }' Q! ?/ ^
Originally posted by roykenroy at 2005-9-2 04:10 PM:$ n  ~5 w. Y+ R

2 h8 `1 |2 u+ `' ?6 X$ z5 L痴筋就有份......
6 E' ^$ V0 N  u: o+ n' R8 C6 J4 [$ v4 ?
5 J! @& v2 J. x! @! Y4 i7 k

* Q/ P. i* z* j, V4 F( p直情係痴筋妄想啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-2 04:14 PM:
- S3 j0 t) }0 _. i7 g( b0 g
9 w5 g6 `5 h& c, }; X7 \$ P我打多左......><~
% z# v1 H; ^% P. p! j7 W' }. W, c0 M' p; H; A
唔 = 口口9
$ d/ }7 t- l# T. l
1 P7 E! ]7 g% B5 t9 t6 G2 a
you bad bad
Originally posted by 將拍之 at 2005-9-2 04:18 PM:
/ G9 J& L5 S) ^7 p1 b* |4 c# m. O3 ~
$ E3 m- L& S# x: J3 b' Q, Q! ], n+ v  p6 k* e, O
直情係痴筋妄想
7 n  {2 q5 J9 r% ~
又有新patient?
好激呀....
, S* q' L$ O9 i8 K- Khttp://www.pbase.com/image/28809080
Originally posted by johnwu at 2005-9-2 04:20 PM:2 ^% v% m) C/ _) C3 y
+ D: o" R/ H7 |! E8 O. w! C
又有新patient?
: r& w, x2 H$ P, Z; c% Y$ e3 J' {/ b! q. V
有勞院長
# ^8 p7 S  g, p  Z: H: M" c不過呢個 patient 有特殊癖好.... 小心小心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。