<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-3 12:24 AM:+ \+ x6 K: U6 V( b" H3 }  L
/ \$ m! W2 O8 _) M! E
冇啊~~~只是出外吃飯罷了~~6 r* \( k) H3 i/ K
6 q0 H+ t5 }& [0 m- i
你呢??
  d6 d$ @! k  @  {6 H我~攤左係屋企成日
從前的我只想得到真愛﹐不想被人傷害
Originally posted by simen022787 at 2005-9-3 12:22 AM:
- F# P; L/ G  `$ X: t% j& M2 y) Z, f# @
都唔理人
/ k+ g: M6 _" w" G- v! l$ u/ t點會冇人理 ....  若唔嫌棄的話我理~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-3 12:27 AM:
+ q" b) S3 G: z+ S8 T
% Y  z/ x  v5 P& [0 o點會冇人理 ....  若唔嫌棄的話我理~
$ y* }8 f. R. H& K3 S3 f9 {今日舒舒服服~~訓到唔知幾點先起身
Originally posted by william303 at 2005-9-3 12:25 AM:
" U  S6 r( H7 J2 F/ j6 t
+ m# R' _( C, {我都唔知幾時完,投票我都係第一次post
. j# L* V- {( S3 N, n7 l: w4 C- U甘~~~部腦ok後~~我即去睇~~應該未完
Originally posted by simen022787 at 2005-9-3 12:25 AM:
+ e4 [( R) X  f' b( D( [3 N- z% o; c
我~攤左係屋企成日
1 I7 ~5 n5 s" b% |# v0 q2 p呢d生活~~~~~~~真幸福
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-3 12:29 AM:
: G( Y3 o8 O. X* t; o9 t( S0 A8 [
~~~部腦ok後~~我即去睇~~應該未完
- v  a$ [5 C' z您甘上腦?
Originally posted by simen022787 at 2005-9-3 12:28 AM:1 Z2 ^# D; u1 G+ q$ N& x

' c1 S4 k8 H  E. e今日舒舒服服~~訓到唔知幾點先起身
* p8 m8 B$ p, j# q: u# L6 n真寫意~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-9-3 12:30 AM:
& y3 P4 V( L0 M+ K/ c' P0 Q+ x& g7 ?$ X( L8 b! h( A4 H
您甘上腦?
) O9 P- t4 k" |( ]& i甘~~~上左我部腦身...
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-3 12:31 AM:
3 E( P  X( ]! F# G8 I
  Z+ W7 i; }, @真寫意~~
" y9 q1 R; O5 L% K( j9 e
難得的一日~
Originally posted by Asurada129 at 2005-9-3 12:32 AM:4 }$ l: |. d4 n

/ D: T7 K: z0 e; E# v  y" n7 \" c甘~~~上左我部腦身...
0 f6 m2 w2 `  F; [/ C9 K& A
~_~
7 K2 D, @/ m9 N0 m9 A
4 o' i/ A0 t& UBS
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。