<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kuru at 2006-4-3 12:51 AM:

我不嬲都覺得佢廢,好想賣走佢,但唔知有冇人要,
一開波有幾個機會,係佢隻腳走左,唉~
比多d時間佢吧,唔係個個都好似 c仙奴咁可以極速"溶"入球隊的.. 當年c丹岩岩黎到皇馬..都有比人話唔掂啦 ,我相信只係時間既問題...
我的最愛球員:Hernan Crespo
Originally posted by cpccpc at 2006-4-3 06:23 AM:

比多d時間佢吧,唔係個個都好似 c仙奴咁可以極速"溶"入球隊的.. 當年c丹岩岩黎到皇馬..都有比人話唔掂啦 ,我相信只係時間既問題...
佢經驗唔夠係最大問題~
摺吧啦
呢個亦都係問題~好似佢踢大戰..大部分都唔多好表現~ 經驗要累積的 我相信佢同拉莫斯,會成為 皇馬未來棟樑=
我的最愛球員:Hernan Crespo
Originally posted by cpccpc at 2006-4-3 06:49 AM:
呢個亦都係問題~好似佢踢大戰..大部分都唔多好表現~ 經驗要累積的 我相信佢同拉莫斯,會成為 皇馬未來棟樑=
仲有美治亞呢,如果皇馬想要穩定的話現時既班底最好唔好改,有d星可能好老,不過都有好處既,慢慢執啦
摺吧啦
講真,冇打算會追到巴塞

【明報專訊】「大哨」朗拿度在上半場37分鐘一記乖巧射門建功,助大部分時間少打一人的皇家馬德里(相關新聞 - 網站)作客以1﹕1逼和榜首球隊巴塞隆拿,更追平歷來西甲的巴西外援個人累積入球最多紀錄。惟皇馬無法報捷,要追趕巴塞爭標的機會已極為渺茫。

皇馬開賽僅22分鐘先告失守,後衛卡路士於禁區內剷截巴塞的荷蘭中場雲邦美,後者有「插水」之嫌下博得12碼,朗拿甸奴(相關新聞 - 網站)操刀中鵠助巴塞領先。卡路士於3分鐘後因不服球證判決繼而「手指指」抗議,換來「兩黃一紅」被逐離場,皇馬之後只能以10人應戰。

朗拿度入球與前輩看齊

重拾佳態的朗拿度在37分鐘接應同胞巴迪斯達的傳球,巧妙「挑射」建功,助皇馬以1﹕1逼和巴塞,更射入自己於154場西甲中的第115球,追平前輩華度於60年代效力華倫西亞期間,所創出的巴西外援累積入球紀錄。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 04:53 PM:
講真,冇打算會追到巴塞

【明報專...
其實最近2輪西甲都冇咩說服力,d球證有汗出冇糧出亂鬼咁吹
好似上場巴塞對馬拉加咁,個人雖然唔like伊度奧,但都覺得佢個入球判冇效有d唔底
明明係人地果邊手球,平時都會當佢地真係入嘛,今次又話唔入,唔係話黑哨呀~假波果d亂吹,而係冇糧出亂吹(不過我都同情d球證有汗出冇糧出呢點)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:10 PM:

其實最近2輪西甲都冇咩說服力,d球證...
但係o岩o岩果週皇馬呢場同馬體會果場都擺明係亂吹啦,既然出左糧比你就唔應該亂吹啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:15 PM:

但係o岩o岩果週皇馬呢場同馬體會果場都擺明係亂吹啦,既然出左糧比你就唔應該亂吹啦
總之皇馬就唔抵啦!
其實如果,拿,係如果咋~
卡路士唔係因為同球證嘈,而係因為"剷人"果腳攞牌,咁樣上訢得直機會大唔大?(有慢鏡喎)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:18 PM:

總之皇馬就唔抵啦!
其實如果,拿,係如果咋~
卡路士唔係因為同球證嘈,而係因為"剷人"果腳攞牌,咁樣上訢得直機會大唔大?(有慢鏡喎)
好難講.......
呢單野對其他果d有分別,始終佢真係剷到腳,雖然佢係有d收腳同埋雲保美個波已經離開佢好遠,不過紅牌對皇馬冇咩影響,係睇下罰幾多場既啫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:20 PM:

好難講.......
呢單野對其他果d有...
><皇馬冇咩左閘啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。