<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:21 PM:

><皇馬冇咩左閘啦
巴禾都夠啦,美治亞可以正選打中堅,下場主場對皇蘇唔難打~
不過皇蘇要護級,反而我希望試下卡斯辛奴代替施丹,但卡路好似冇咁既打算=3="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:23 PM:

巴禾都夠啦,美治亞可以正選打中堅,下場主場對皇蘇唔難打~
不過皇蘇要護級,反而我希望試下卡斯辛奴代替施丹,但卡路好似冇咁既打算=3="
唔好睇少護級隊伍呢!
佢地d鬥心唔可以睇少,分分鐘爆冷
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:24 PM:

唔好睇少護級隊伍呢!
佢地d鬥心唔可以睇少,分分鐘爆冷
但係皇馬個勢都叫做唔錯,冇理由主場都輸啩........作客皇蘇都可以完場前追和啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:26 PM:

但係皇馬個勢都叫做唔錯,冇理由主場都輸啩........作客皇蘇都可以完場前追和啦
望就咁望啦~
有一個識入波嘅大哨就夠啦!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:27 PM:

望就咁望啦~
有一個識入波嘅大哨就夠啦!
接近世界盃時期佢果然有料到呀
希望佢可以繼續keep落去啦,由依家開始唔好再失分啦,贏晒佢啦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:28 PM:

接近世界盃時期佢果然有料到呀
希望佢可以繼續keep落去啦,由依家開始唔好再失分啦,贏晒佢啦~
唔好諗追唔追到巴塞啦~
同自己交待,同球迷交待啦!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-3 05:30 PM:

唔好諗追唔追到巴塞啦~
同自己交待,同球迷交待啦!
o岩呀~況且都唔會追到巴塞嫁喇..........
摺吧啦
卡路 黎左之後..好似用 c丹用得太多了! 佢已經 冇好氣力去頂哂咁多場比賽...出多d卡斯辛奴吧!!
我的最愛球員:Hernan Crespo
Originally posted by abc123aa at 2006-4-3 05:32 PM:

o岩呀~況且都唔會追到巴塞嫁喇..........
睇黎最有效的陴真係唔用魯爾
Originally posted by cpccpc at 2006-4-3 05:54 PM:
卡路 黎左之後..好似用 c丹用得太多了! 佢已經 冇好氣力去頂哂咁多場比賽...出多d卡斯辛奴吧!!
係呀,用多d佢可能會有好既表現呢,始終施丹老了,而且魯爾又冇個人突破能力.......
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。