<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-22 01:00 AM:

哈~雞仔唔得閒講咁噃........
i兄,不如你講吓你嘅追女仔經驗啦~
(呀蛙兄咪打我~ )
往事不堪回首嘞.

而家做個快樂電車男啦...
hi..我是揾女蒲點分享既終實fans..........有野請教ar版主...
自從4年前同條女散左...我用左一年時間去忘記.之後開始自閉..only with friend 打波and job
完全無點同女仔接觸..now 0 女性朋友
becoz自閉後我面對任何女性都好用唔到真既一面對佢地...我由原本風趣既性格變得好少講野...
3個月前我識左個女仔.佢屬於保護自己and斯文型既女仔..我同佢關係一般..成班friend裡..佢都知我like佢..但我亦都收到風佢知我like佢但都無點被開我.....但其後課程完左...大家圍耐無點搵大家...now mo see long  time
我好想約佢出來飲下野食下飯...但我知道如果1 on 1 meet 佢..佢一定say no....
我好想打比佢....但我自問同佢既關係連普通朋友都未做到....mo 神神格幾個月後call 佢...
佢一定唔肯la....我真係無勇氣羅電話call 佢....help help me plz...
Originally posted by 50cent at 2006-2-23 01:43:
........但我知道如果1 on 1 meet 佢..佢一定say no....
我好想打比佢....但我自問同佢既關係連普通朋友都未做到....mo 神神格幾個月後call 佢...
佢一定唔肯la....我真係無勇氣羅電話call 佢....
50cent,小弟先多謝你支持,感激感激~

但點解你認為1 on 1 meet  佢 or date 佢佢一定say no呢?佢又唔係抗拒你.........
"一個人如果係嗰度仆親,就應該由嗰度起返身",呢個係小弟理念;所以如果你喺情路上有乜挫折,亦唔應該有乜顧忌,須知男女離合有好多原因,亦可能係timing唔啱,毋須收起自己,繼續向前呀~
若然你真係對佢好有好感,打個電話比佢啦~有乜好怕?你當打比男仔咁都ok咖嘛~咪諗得太多鑽牛角尖自己打沉自己,既然你同佢d fd 都識嘅,一齊出去食吓飯、飲杯嘢咯~
記住呀,第一步都唔踏出,個答案永遠都唔會知!可能佢等緊你呢?
就算衰左,起碼都對得住自己,無愧於心嘛!係咪?^^

加油啦!有問題歡迎你隨時提出~^^
thx BOYDWAN....我先係感激感激你!!
但我.....
我可能真係諗得太多....
我會try my best..try 第一步....

但你認為直接call佢好...定call 佢d friend 先好?
因為佢係屬於依賴朋友型既女仔...佢無女仔倍佢出...我諗佢未必咁易應承人...
同佢色既日子中....感覺到佢係保護自己型屬於中上級既女仔...
1.當我排除左自己怯而唔打比佢先...
我諗住咁...call 佢 > 開張白 > then 直接同佢講想搞個meeting...
但我又唔知如果搞...約唔約得成其他朋友..朋友唔夠..又搞唔成...太多又無機會做野...
如果人少少....我諗佢應該知我約呢個meeting 既目的係想溝佢la....
我真係驚衰...如果今次都賴野...真係唔知再有無信心識女朋友...
Originally posted by 50cent at 2006-2-23 22:02:
我諗住咁...call 佢 > 開張白 > then 直接同佢講想搞個meeting...
但我又唔知如果搞...約唔約得成其他朋友..朋友唔夠..又搞唔成...太多又無機會做野...
如果人少少....我諗佢應該知我約呢個meeting 既目的係想溝佢la....
我真係驚衰...如果今次都賴野...真係唔知再有無信心識女朋友...
好吖~
無問題喎~
Q: 朋友唔夠點會搞唔成?
A: 去飲杯嘢食吓嘢,三四丁友都夠啦~
Q: 太多又無機會做嘢?
A: 點會呢~係你表現嘅好機會喎~  (不過切記唔好太造作噃~ )
Q: 如果人少少,佢可能知你約呢個meeting 嘅目的係想溝佢.......
A: so what?係溝佢又點?你又唔係要食左佢、又唔係要傷害佢,欣賞佢所以鐘意佢之嘛,做吓朋友先無壞咖~ 逐步逐步嚟,咪操之過急就ok喇~ (費事太急嚇視佢嘛~ )

比d 信心啦,咪諗太多自己整沈自己,good luck~
BOYDWAN
thx u support!又唔係要食左佢、又唔係要傷害佢,欣賞佢所以鐘意佢之嘛,做吓朋友先無壞咖

i must go ahead!!!!!!!!!!
50cent 咁似我既-_- 上part
50cent, 上佢!

....."但我亦都收到風佢知我like佢但都無點被開我"..... 佢等緊你既第一步
BOYDWAN兄,有d野想問下
識左個女仔,其實都幾熟,不過最近先開始約佢,去左2次飲野,第二次去間pub坐梳化,身體貼得好近,真係有d衝動,佢平時斯文女,不過佢話自己雙重性格,仲叫我自己發掘下佢第二性格....
當然都無事發生左.....飲到2點幾就各自返歸..............
點好呢
Originally posted by sharpmd at 2006-3-19 10:58:
BOYDWAN兄,有d野想問下
識左個女仔,...
sharpmd兄,形勢大好,佢受緊你溝噃~
梗係繼續去馬啦~
(不過你係想玩吓定嚟真先? )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。