<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 SCM 於 2009-5-24 10:03 PM 發表
綁兩個練跑步既沙包係對腳度
身同感受 :
http://www.youtube.com/watch?v=PHpFODkhrNU&feature=related
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
原帖由 e_e 於 2009-5-24 10:16 PM 發表

身同感受 :
http://www.youtube.com/watch?v=PHpFODkhrNU&feature=related
睇埋下面d討論
我都未係太理解到首歌用咩觀點表達
原帖由 SCM 於 2009-5-24 10:27 PM 發表
睇埋下面d討論
我都未係太理解到首歌用咩觀點表達
... 其實己經好直接拉喎 ...
你唔好睇個mv同評價 , 因為mv九成都亂拍
原帖由 e_e 於 2009-5-24 10:32 PM 發表

... 其實己經好直接拉喎 ...
你唔好睇個mv同評價 , 因為mv九成都亂拍
mv我冇留意
我真係睇歌詞
原帖由 SCM 於 2009-5-24 10:39 PM 發表
mv我冇留意
我真係睇歌詞
... 咁無可能唔明架喎
原帖由 e_e 於 2009-5-24 10:42 PM 發表

... 咁無可能唔明架喎
即係e神搶左個朋友條女 佢唱既野就係個朋友同佢講既野??
原帖由 SCM 於 2009-5-24 10:44 PM 發表
即係e神搶左個朋友條女 佢唱既野就係個朋友同佢講既野??
睇歌詞睇到ed野???
原帖由 e_e 於 2009-5-24 10:46 PM 發表

睇歌詞睇到ed野???
唔係咩
原帖由 SCM 於 2009-5-24 10:47 PM 發表
唔係咩
你係咪睇左下面d回應先呀???
其實內容真係無得直接架拉 ...
咪話佢出去玩 , 遇到個宅男 , 個宅男講既野 , 令佢好不安 , 佢唔想好似果個人咁 , 而其實佢地唯一唔同既 , 係佢有女朋友 ... 女朋友係佢唔駛跌入孤獨地獄既仙女 , 所以佢開始會去珍惜佢~~

首歌講孤獨既可怕好正 , 而且 ...
d人成日話唔好為怕孤獨而拍拖 , 咁拍拖其實係為咩???
原帖由 e_e 於 2009-5-24 10:55 PM 發表

你係咪睇左下面d回應先呀???
其實內容真係無得直接架拉 ...
咪話佢出去玩 , 遇到個宅男 , 個宅男講既野 , 令佢好不安 , 佢唔想好似果個人咁 , 而其實佢地唯一唔同既 , 係佢有女朋友 ... 女朋友係佢唔駛跌入孤獨地獄 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。