<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 sfxc0000 於 2009-5-26 02:36 AM 發表

你太唔了解佢,甘生視分如無物架
但視顏色如致寳
原帖由 e_e 於 2009-5-26 02:35 AM 發表

咁仲唔幫我個topic亮燈???
但係咁喎ee, 你個post 會唔會去[每日一篇好文區]好d?
如果係原創嘅, 唔好扼殺你天份, 更唔好浪費你嘅心血~
但係, [每日一篇好文區]瀏覽人數會較少, 我有必要比你知道利弊....
唔止我, 相信其他版主都好樂意去支持你, 要睇你意願喇~
原帖由 e_e 於 2009-5-26 02:38 AM 發表

唔係喎 , 我好分如命 ,
唔係邊可以比aio個b姓板主扣???
B 板主而家唔扣架喇

改為直接幹掉算數
原帖由 ATX-828 於 2009-5-26 02:37 AM 發表

B版大
828~~~
原帖由 ATX-828 於 2009-5-26 02:40 AM 發表

但視顏色如致寳
例如咁....mark 哥 post 一 set 清雯 我幫佢高亮
你又影咗同一 set 但我冇反應......

嗱 ~ 你之後嘅 feeling 就等於現在甘生感覺囉
原帖由 e_e 於 2009-5-26 02:38 AM 發表

唔係喎 , 我好分如命 ,
唔係邊可以比aio個b姓板主扣???
禁咪要係Net Model 貼多d 台model屈C姓板主加定先
原帖由 sfxc0000 於 2009-5-26 02:39 AM 發表

問你而家明白魅力呢兩個字點解未

唔到你唔認架喇今次

甘甘為咗你吃 Lee3 醋呀
但係........so far 我都無用正身回覆過............
試問我又何來魅力喎? 只係咁啱得咁繑啫~
甘甘?  你係指ee?
我又唔係女人, 佢無啦啦又點會呷Lee 醋喎~  我話佢技癢就真~
原帖由 sfxc0000 於 2009-5-26 02:44 AM 發表

例如咁....mark 哥 post 一 set 清雯 我幫佢高亮
你又影咗同一 set 但我冇反應......

嗱 ~ 你之後嘅 feeling 就等於現在甘生感覺囉
無顏色d cd-rom 会錯覺仲以為新post....

所以我一向冇反應
原帖由 ACACIA 於 2009-5-26 02:45 AM 發表

但係........so far 我都無用正身回覆過............
試問我又何來魅力喎? 只係咁啱得咁繑啫~
甘甘?  你係指ee?
我又唔係女人, 佢無啦啦又點會呷Lee 醋喎~  我話佢技癢 ...
都啱嘅
試問一個自命文法不凡嘅書生
眼見另一同窗書友作品受高人垂清
以文人較技心態
又豈可讓他人風騷獨領

不過甘生嗰兩篇略嫌過於累聚,爭咗少少火喉
期待兩位良性較技
到時我地大把眼福
原帖由 ATX-828 於 2009-5-26 02:50 AM 發表

無顏色d cd-rom 会錯覺仲以為新post....

所以我一向冇反應
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。