<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:33 PM:

我覺得波歷克去車仔唔可以完全發揮...
佢同林柏特其實一樣的,入球能力同位置都係,最啱係中中場,如果偏埋一邊,未必會好!
林柏特仲細佢少少,冇理由賣佢啫,但是旦放一個係後備都係浪費
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:24 PM:

我覺得係因為,皇馬有左正宗防中,同埋踢單前鋒,多左中場(魯爾&碧咸)既搶波~
其實最大因素唔太關防中事,冇記錯的話當時既防中好似係馬基里尼定係干斯卡奧+甘拜亞素,反而卡路士愈黎愈走後上愈黎愈少係關鍵,而沙加度都冇咁顛係唔係都攻上去,以及魯爾一季比一季踢得後,碧咸方面唔多見佢幾常搶波,只見佢搶極都搶唔倒波,哈哈!!仲有卡斯拿斯既一日比一日成熟。
我愛長澤
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:33 PM:

我覺得波歷克去車仔唔可以完全發揮...
艾辛移後一格,波歷克踢艾辛而家個位。

馬基里尼應會是後備。
我愛長澤
ballack去車仔都好,等車仔多人得濟唔知點排陣內鬨... haha
希望大哨真係認真番打波
咁皇馬d攻擊力就所向無敵啦
仲有魯爾始終都係執雞王.............................
Originally posted by tkk2p at 2006-4-4 12:24 PM:

好大機會車仔了~
係呀,不過我唔想波歷克黎皇馬,佢同施丹差幾年咋,幫唔到d乜,咪盞比人寸話又買星.......
摺吧啦
Originally posted by dogfood at 2006-4-4 01:42 PM:
ballack去車仔都好,等車仔多人得濟唔知點排陣內鬨... haha
希望大哨真係認真番打波
咁皇馬d攻擊力就所向無敵啦
哈哈,點會內鬨呀
大哨賣多d貨比皇馬啦~~~~~~
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 12:51 PM:

艾辛移後一格,波歷克踢艾辛而家個位。

馬基里尼應會是後備。
變左冇正宗既防中,艾辛都唔知踢唔踢到馬基里尼既野,始終馬基里尼好穩,不過佢放d長波真係正如我地既前會長所言,冇次準=3="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-4 12:48 PM:

其實最大因素唔太關防中事,冇記...
係搶到你唔知啫
摺吧啦
Originally posted by dogfood at 2006-4-4 01:46 PM:
仲有魯爾始終都係執雞王.............................
佢既射術真係好好,佢全盛時期既走位更係一絕,見到佢都驚,不過依家就.......
大哨狀態低沉好大可能係大哨自己收收埋埋啫,但魯爾唔係...........

[ Last edited by abc123aa on 2006-4-4 at 05:08 PM ]
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 『我們的班拿貝』

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。