<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-3-19 11:56 PM:

sharpmd兄,形勢大好,佢受緊你溝噃~
梗係繼續去馬啦~
(不過你係想玩吓定嚟真先? )
唔知呢,玩下先喇...最怕佢對個個男仔都係咁,試下先,
再有新形勢再同你討論下,
BOYDWAN
thanks a lot
Originally posted by sharpmd at 2006-3-21 22:08:

唔知呢,玩下先喇...最怕佢對個個男仔都係咁,試下先,
再有新形勢再同你討論下,
BOYDWAN
thanks a lot
有問題就記得問喇~
good luck~
本應約佢今晚去k,不過佢話好倦想返屋企休息下...
下星期會同佢去k,不過一班人去,都好呀,又可以同佢一齊玩下
我會再約佢去飲野
thanks
Originally posted by sharpmd at 2006-3-25 01:01:
本應約佢今晚去k,不過佢話好倦想返屋企休息下...
下星期會同佢去k,不過一班人去,都好呀,又可以同佢一齊玩下
我會再約佢去飲野
thanks
嗱~sharpmd,到時記得留意吓佢有乜小動作、有乜身體語言、有乜特別d嘅說話等,講返比小弟知,可能有hint咖~
今朝(星期六)msn叫埋我去bbq,其實都知佢今晚(sat)去bbq,不過d人一d我都識,一d唔識,佢問我去唔去,我就無好快同直接答佢,起勢問返佢幾點去呀,邊個去呀,係邊度搭車呀....都最後都無答,最後佢再問我去唔去,我問妳係咪想我去呀,佢答係呀,咁我去喇........又有d無意間既身體接觸,今次係佢心口接觸到我背脊(爽)...真係無意間,我十點零走左,佢地仲未走....我搭緊車佢打黎仲問我識唔識搭車走....
一路講到我落車,成廿分鐘,...言談間(唔記得講緊乜)問我係咪咁安全...我係呀,洗唔洗試下呀,佢真係答好呀.....雖然唔係講緊d乜(不過真係唔記得講緊乜)..唔通真係雙重性格.....
講左好多
thanks

p.s.我發覺我依家有小小似電車男....^_^
另外,想問下我可唔可以改下個名,即係將sharpmd改左佢,
thanks again
Originally posted by sharpmd at 2006-3-26 01:21:
今朝(星期六)msn叫埋我去bbq,其實都知佢今晚(sat)去bbq,不過d人一d我都識,一d唔識,佢問我去唔去,我就無好快同直接答佢,起勢問返佢幾點去呀,邊個去呀,係邊度搭車呀....都最後都無答,最後佢再問我去唔去,我問妳係咪想我去呀,佢答係呀,咁我去喇........又有d無意間既身體接觸,今次係佢心口接觸到我背脊(爽)...真係無意間,我十點零走左,佢地仲未走....我搭緊車佢打黎仲問我識唔識搭車走....
一路講到我落車,成廿分鐘,...言談間(唔記得講緊乜)問我係咪咁安全...我係呀,洗唔洗試下呀,佢真係答好呀.....雖然唔係講緊d乜(不過真係唔記得講緊乜)..唔通真係雙重性格.....
講左好多
thanks
p.s.我發覺我依家有小小似電車男....^_^
sharpmd,你咪係咁問長問短先得咖,成個人地老豆咁...........^^""
一係你就叫佢陪你唔好去、一係你就陪佢去,男人要爽d 咖,太婆婆媽媽唔太好咯~
佢等緊你溝咁款噃,不過佢d fd 雜唔雜咖? 小心d 呀~
你又講d 唔講d,好難同你分析住...........其實任何人都有雙重性格,唔駛太奇怪嘅~
都係嗰句,good luck 啦,有疑難就記得出聲喇,ok?

P.S. 又關電車男事???
Originally posted by sharpmd at 2006-3-26 01:22:
另外,想問下我可唔可以改下個名,即係將sharpmd改左佢,
thanks again
無咖~
sharpmd都幾好吖,md都未被淘汰,放心噃~
md haha就md喇,佢依班fd 全部正經人黎,有d我都識,放心dd,當然佢有d朋友我都未見過,佢好小講既
thanks
指導吓,謝謝哂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。